Xerrades al CIAJ dins la 23a Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona
Data d´impresió: 7 - Octubre - 2006
barcelonesjove.net/barcelona

Xerrades al CIAJ dins la 23a Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona

13/06/06
En  el  marc  de la 23a Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona, el Centre d’Informació  i  Assessorament  de  Barcelona  (CIAJ), us informem de les xerrades programades per la setmana entrant.

Dies: 13 i 15 de juny de 2006

Hora: 19 hores

A càrrec de:
- "Viatjar per lliure: organitza’t" per Viatgeaddictes.com
- "Xina, el puzle de la natura xinesa" per Toni Vives, escriptor, fotògraf i viatger.

Cada vegada són més els joves que decideixen organitzar el seu viatge, encara que sigui a destinacions exòtiques o llunyanes. Per això, avui dimarts 13 de juny a les 19h. de la tarda, tindrà lloc la xerrada “Viatjar per lliure: organitza’t”. L’objectiu és donar les eines necessàries per preparar tot el procés d’un viatge, des del preliminar (vacunes, visats, transports, allotjament...), fins a informació que pot resultar molt pràctica (rutes, visites, camins per descobrir...). El portal Viatgeaddictes.com, de gran repercussió entre els viatgers i viatgeres independents, serà l’encarregat de dur a terme aquesta xerrada.

D’altra banda, el 15 de juny també a les 19h., ens endinsarem a la Xina amb la xerrada que porta per nom Xina, el puzle de la natura xinesa. L’escriptor, fotògraf i viatger independent Toni Vives, es basarà en la seva pròpia experiència per donar tot tipus d’informació sobre un país que conté una diversitat espectacular de paisatges, fauna i flora.

Com ja sabeu, la 23a Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona es celebra del 29 de maig al 28 de juliol i, a més de les xerrades, comporta instruments de consulta (guies de viatges, revistes especialitzades, atles, mapes...), assessorament personalitzat, un tauler d’intercanvis i un fòrum virtual.

Podeu demanar més informació trucant al telèfon 93 442 29 39, o bé escrivint un e-mail a l’adreça [email protected]

CIAJ
c. Sant Oleguer 6-8
08001 Barcelona
L3. Liceu, Drassanes
L2. Paral·lel