ACCÉS Intranet
Nom d'usuari: Contrasenya:
 
 

crosswork.jpgConclou el Seminari Transnacional Cross work celebrat durant dos dies a Badalona

07/04/06
El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) ha acollit durant dos dies, 5 i 6 d'abril, el seminari Transnacional "Anàlisi dels factors d'exclusió sociolaboral i eines per minimitzar-los, vinculat al Projecte Equal. Hi han assistit delegacions extrangeres de Polònia, Àustria, Alemanya i Tàlia, a més de la del projecte Espais, que abasta el territori del Pacte Territorial, és a dir, Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs.

El professor Joan Subirats (a la fotografia), de l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) va pronunciar dimecres a la tarda la conferència inaugural, versada sobre els "Nous i vells factors en les dinàmiques d'exclusió socal a Europa", abans de la rpesentació de les conclusions de la recerca sobre factors d'exclusió i barreres d'accés, desenvolupada en el marc del projecte Espais.

Les delegacions assistents al seminar van tenir oportunitat d'explicar els seus projectes, d'escoltar els de les altres delegacions i, alhora, de debatre sobre els punts en comú i les particularitat de cadascuna de les situacions d'exclusió als diferents països de procedència i àmbits territorials específics.

L’Agrupació Transnacional Cross-work té com objectiu desenvolupar i assajar metodologies innovadores i integradores per a la ubicació de col•lectius amb dificultats en els mercats de treball locals. L’Agrupació Transnacional intercanviarà metodologies i experiències entre els organitzadors membres de les Agrupacions Nacionals. Això comporta un enriquiment dels projectes nacionals i obre perspectives sobre com abordar problemes similars, la qual cosa constitueix un valor afegit des de la perspectiva europea. Aquest celebrat a Badalona és el primer dels cinc seminaris transnacionals que es faran al llarg del projecte Cross work.

El Projecte Espais, soci espanyol de Cross work i organitzador d’aquest seminari, el formen els ajuntaments de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs, el Consell Comarcal del Barcelonès, els sindicats CC.OO i UGT, les associacions empresarials FEB, ACI i ESCIBNA i l’entitat Formació i Treball, vinculada a Cáritas.

El president del Consell Comarcal del Barcelonès, Joan Carles Mas, va cloure ahir dijous al migda el seminari transnacional de Cross work.


:: Últimes notícies
L'atur entre els menors de 25 anys creix al febrer 23.03.2007
Es presenta l'estudi Recerca-acció sobre participació juvenil als centres educatius de secundària de Catalunya 23.03.2007
Fòrum Treball, per buscar i trobar feina 23.03.2007
El 56% del joves professionals no estan satisfets amb la seva feina 23.03.2007
Els joves espanyols són egoïstes i consumistes, però també els més emprenedors 21.03.2007©2005 Consell Comarcal del Barcelonès - Avís legal -
Creat per Tucan I.T. & Creativos.cc
Badalona Santa Coloma Sant Adrià Europa Habitatge Barcelonesjove