ACCÉS Intranet
Nom d'usuari: Contrasenya:
 
 

zapatero2004.jpgEl 'Pla Jove Zapatero' beneficiarà als joves en matèria d'habitatge, formació i ocupació


31/05/06
Ajuts per a que els menors de 35 anys puguin accedir a un habitatge, més avantatges laborals, l'especialització als estudis, l'accés a les noves tecnologies i el desenvolupament i innovació són algunes de les mesures del "Pla Jove Zapatero" anunciat ahir pel president del Govern al Debat de l'Estat de la Nació.

José Luis Rodríguez Zapatero va exposar fins a 12 mesures per a joves que tindran en l'accés a l'habitatge el seu punt fort (centra el 70% de les novetats). Per a incentivar el lloguer als joves, els propietaris que posin els seus habitatges buits a arrendar a menors de 35 anys no haurà de pagar per la renda pública percebuda.

Pel que fa a la formació, el pressupost per a beques es duplicarà al 2007 el doble del que va créixer al 2006, és a dir, un 6%. Els alumnes que vulguin estudiar un postgrau es podran beneficiar de crèdits a un 0% d’interès per un valor màxim de 15.000 euros. Les beques Erasmus també augmentaran fins els 6.000 euros. Pel que fa a l’aprenentatge d’idiomes, els joves que vulguin estudiar anglès a Espanya o l’estranger tindran fins a 1.000 euros de subvenció.

En matèria d’ocupació, els empresaris que contractin indefinidament joves tindran fins a quatre anys de bonificació. Els joves empresaris, per la seva banda, pagarà a la Seguretat Social la meitat de cotització pel seu primer treballador amb contracte indefinit. A més, es preveu que fins el 2008, un milió de contractes que ara són temporals passin a ser indefinits.

A més d’aquestes mesures, el “Pla Jove Zapatero” promourà l’accés a les noves tecnologies, augmentarà la inversió en investigació, desenvolupament i innovació (I+D+i) i realitzarà més accions per la salut dels joves, com campanyes per a reduir el consum d’alcohol o l’obesitat.

 


:: Últimes notícies
L'atur entre els menors de 25 anys creix al febrer 23.03.2007
Es presenta l'estudi Recerca-acció sobre participació juvenil als centres educatius de secundària de Catalunya 23.03.2007
Fòrum Treball, per buscar i trobar feina 23.03.2007
El 56% del joves professionals no estan satisfets amb la seva feina 23.03.2007
Els joves espanyols són egoïstes i consumistes, però també els més emprenedors 21.03.2007©2005 Consell Comarcal del Barcelonès - Avís legal -
Creat per Tucan I.T. & Creativos.cc
Badalona Santa Coloma Sant Adrià Europa Habitatge Barcelonesjove