ACCÉS Intranet
Nom d'usuari: Contrasenya:
 
 

ojt.jpgXerrada sobre Treballar a l'Estiu a l'Oficina Jove de Treball

02/06/06
L'Oficina Jove de Treball organitza la següent xerrada informativa:

TREBALLAR A L’ESTIU

Data: Dimecres, 7 de JUNY de 2006
 
Horari: 18.00 hores
 
Lloc: AULA de la Secretaria General de Joventut
c/ Calàbria, 147
08015 Barcelona

La propera xerrada formativa a càrrec de l’Oficina Jove de Treball versarà sobre el Treball a l’estiu, principalment sobre les fonts d’informació i recursos a l’abast dels joves per a la recerca de treball temporal pels mesos d’estiu.
En la sessió s’informarà els assistents sobre quines són les anomenades “feines de temporada” i els sectors d’activitat amb una major demanda de personal els mesos d’estiu, mostrant-los les diferents vies existents per a accedir-hi. 
Alhora es donarà als assistents un seguit de recomanacions legals bàsiques que cal tenir en compte a l’hora d’acceptar un treball de temporada, relatives al tipus de contracte que els poden oferir, les condicions de treball, el salari mínim al qual tenen dret i la resta de drets del treballador en general.
En resum, es pretén donar als joves assistents les eines que els permetran cercar un treball per a la temporada d’estiu amb èxit.


:: Últimes notícies
L'atur entre els menors de 25 anys creix al febrer 23.03.2007
Es presenta l'estudi Recerca-acció sobre participació juvenil als centres educatius de secundària de Catalunya 23.03.2007
Fòrum Treball, per buscar i trobar feina 23.03.2007
El 56% del joves professionals no estan satisfets amb la seva feina 23.03.2007
Els joves espanyols són egoïstes i consumistes, però també els més emprenedors 21.03.2007©2005 Consell Comarcal del Barcelonès - Avís legal -
Creat per Tucan I.T. & Creativos.cc
Badalona Santa Coloma Sant Adrià Europa Habitatge Barcelonesjove