ACCÉS Intranet
Nom d'usuari: Contrasenya:
 
 

Cursos de formació en noves tecnologies al Cibernàrium

06/07/06 
El Cibernàrium de Barcelona realitza cursos de formació en eines de disseny web, retoc fotogràfic, programes d'animació en 3D, etc. El centre, depenent de Barcelona Activa ha programat diversos blocs formatius gratuïts per aquest mes de juliol per a que tothom que vulgui pugui aprofundir en l'ús de les noves tecnologies i Internet.

L'oferta de cursos, anomenada Estiu TIC, es perllongarà fins el 27 de juliol. S'han programat un total de 16 cursos de 16 hores cadascun dividits en cinc blocs i "dissenyats per posar-se al dia sobre diversos aspectes relatius a Internet i les noves tecnologies", informen des de la instal·lació municipal.

Així, el ciutadà pot escollir un bloc d'Eines tecnològiques per a emprenedors i pimes, un altre sobre l'aplicació de les noves tecnologies a l'escola, un tercer titulat Eines de disseny web, un quart que versa sobre el multimèdia digital, i un darrer per a principiants, amb el títol Inicia't en l'ordinador i en Internet.

Tots els cursos del programa es fan de dilluns a dijous en sessions de quatre hores diàries. Es pot trobar informació addicional i inscriure-s'hi al mateix web, al telèfon 93 291 76 10 o al mateix Cibernàrium, al Parc Tecnològic Barcelona Nord, al carrer Marie Curie s/n.


:: Últimes notícies
L'atur entre els menors de 25 anys creix al febrer 23.03.2007
Es presenta l'estudi Recerca-acció sobre participació juvenil als centres educatius de secundària de Catalunya 23.03.2007
Fòrum Treball, per buscar i trobar feina 23.03.2007
El 56% del joves professionals no estan satisfets amb la seva feina 23.03.2007
Els joves espanyols són egoïstes i consumistes, però també els més emprenedors 21.03.2007©2005 Consell Comarcal del Barcelonès - Avís legal -
Creat per Tucan I.T. & Creativos.cc
Badalona Santa Coloma Sant Adrià Europa Habitatge Barcelonesjove