ACCÉS Intranet
Nom d'usuari: Contrasenya:
 
 

Mobilitat06gran1_1.jpgAjuts de la UAB per a estades a universitats no europees

02/11/06
Avui s'obre la convocatòria d'ajuts per a la mobilitat d'estudiants durant els cursos 2006/07 i 2007/08, corresponents al Programa de Mobilitat de la UAB. Aquest programa facilita als alumnes matriculats a la UAB de primer, segon o tercer cicle l'estada acadèmica d'un curs en una altra universitat no europea i també el reconeixement posterior dels estudis cursats a l'estranger. El període de sol·licitud finalitza el 17 de novembre de 2006.

El reconeixement d'estudis cursats a l'estranger es farà sempre segons una taula d'equiparacions que l'alumne ha d'acordar amb el coordinador responsable d'intercanvis de la facultat, abans d'anar a la universitat de destinació. L'alumne abonarà l'import de la seva matrícula a la universitat d'origen i gaudirà de matrícula gratuïta a la institució d'acollida, llevat casos específics.

És requisit estar matriculat a la UAB durant el curs 2006/07 i matricular-s'hi el curs 2007/08; haver superat en el moment de marxar el nombre de crèdits equivalents al primer curs de diplomatura, enginyeria o llicenciatura; tenir un coneixement suficient de la llengua acadèmica de la universitat de destinació; i no cursar a l'estranger assignatures de les quals s'ha estat matriculat a la UAB i que no han estat superades.

Per a estudis de tercer cicle podran optar als programes d'intercanvi els alumnes que estiguin matriculats d'un curs d'aquest nivell o que acreditin estar en procés d'elaboració de la tesi doctoral o del treball de recerca. Pel que fa al nombre de crèdits a la universitat de destinació, la proposta la farà el director del programa i el coordinador del programa d'intercanvi, i caldrà tenir el vistiplau de l'Escola de Postgrau.


:: Últimes notícies
L'atur entre els menors de 25 anys creix al febrer 23.03.2007
Es presenta l'estudi Recerca-acció sobre participació juvenil als centres educatius de secundària de Catalunya 23.03.2007
Fòrum Treball, per buscar i trobar feina 23.03.2007
El 56% del joves professionals no estan satisfets amb la seva feina 23.03.2007
Els joves espanyols són egoïstes i consumistes, però també els més emprenedors 21.03.2007©2005 Consell Comarcal del Barcelonès - Avís legal -
Creat per Tucan I.T. & Creativos.cc
Badalona Santa Coloma Sant Adrià Europa Habitatge Barcelonesjove