ACCÉS Intranet
Nom d'usuari: Contrasenya:
 
 

territori_jove_1.jpgEl Consell Comarcal del Barcelonès i els ajuntaments de Badalona, Sant Adrià i Santa Coloma inicien la campanya 'Barcelonès Nord, Territori Jove'

14/11/06
Sota el lema de "Barcelonès Nord, Territori Jove", el Consell Comarcal del Barcelonès, de manera conjunta amb els Ajuntaments de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet, ha posat en marxa una campanya informativa i de divulgació sobre els serveis que tenen al seu abast els joves d’aquests tres municipis. Aquests serveis són les Borses Joves d’Habitatge de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià, a través de les quals s’han allotjat ja gairebé 1.800 nois i noies en pisos de lloguer, els quals han signat un miler de contractes; el Centre d’Informació i Recursos per a l’Emancipació Juvenil (CIREJ), amb seu a Badalona, i el Centre Europa Jove, ubicat a Santa Coloma de Gramenet, que ha aconseguit prop de 400.000 euros de la Unió Europea per a projectes i entitats juvenils del  territori i on, des d’octubre de 2004 fins el mateix mes d’enguany s’hi han resolt més de 700 consultes.

Igualment, la campanya es fa ressò de la web barcelonesjove.net, on els joves del territori tenen accés a tota mena de notícies, serveis i recursos. La web, al butlletí electrònic de la qual hi estan subscrits més de 10.000 joves, rep més d’un milió de visites mensuals.

La campanya, que s’estendrà des d’aleshores fins al mes de febrer de 2007, consisteix en un seguit d’OPIS o pòsters de grans dimensions a cadascuna de les tres ciutats, díptics informatius i insercions publicitàries en premsa.

D’altra banda, la campanya “Barcelonès Nord, Territori Jove” coincideix en el seu inici amb una altra d’específica sobre el CIREJ, impulsada per les mateixes administracions. Aquesta altra és una campanya audiovisual - sustentada en un espot de televisió que podeu visualitzar al portal Youtube.com i en falques de ràdio-  per a donar a conèixer entre els joves el Centre d’Informació i Recursos per a l’Emancipació Juvenil, que ha atès en el transcurs dels darrers deu mesos, des que va obrir les seves portes, a prop d’un miler de joves. El CIREJ té hores d’ara tres assessories en funcionament, una en temes d’habitatge, una altra en ocupació i formació i una tercera sobre drets laborals.


:: Últimes notícies
El Centre Europa Jove torna amb els seus tallers de llengues viatgeres 12.01.2007
Període obert als cursos de català del CPNL de Badalona i Sant Adrià 12.01.2007
Places de reserva als cursos de formació de la Casa d'Oficis de l'IMPO 11.01.2007
Tallers formatius al Centre d'Informació i Recursos per a l'Emancipació Juvenil 09.01.2007
Convocades les Beques MAEC del Ministeri d'Afers Exteriors 08.01.2007©2005 Consell Comarcal del Barcelonès - Avís legal -
Creat per Tucan I.T. & Creativos.cc
Badalona Santa Coloma Sant Adrià Europa Habitatge Barcelonesjove