ACCÉS Intranet
Nom d'usuari: Contrasenya:
 
 

La Comissió Europea obre un debat sobre com reduir la precarietat laboral  

22/11/06
El col·legi de comissaris té previst aprovar avui un document que pretén obrir el debat entre Estats membres, patronal, sindicats i tots els interessats sobre la manera de reduir la precarietat laboral en els Vint-i-cinc.
  
L'adopció del Llibre Verd sobre "La modernització del dret laboral perquè compleixi els reptes del segle XXI" iniciarà un procediment de consultes que durarà quatre mesos. L'objectiu de la Comissió és tenir en compte aquestes aportacions per a l'elaboració de propostes concretes durant el primer semestre de l’any que ve.

Segons Brussel·les, els ràpids progressos tecnològics, la creixent competència lligada a la globalització, l'evolució de la demanda i el creixement del sector serveis han fet necessari recórrer a una major varietat de contractes. Encara que les noves fórmules laborals han permès a les empreses adaptar-se amb rapidesa als canvis, han provocat la precarització de molts treballadors, que cada vegada compten amb pitjors condicions laborals.


:: Últimes notícies
El Centre Europa Jove torna amb els seus tallers de llengues viatgeres 12.01.2007
Període obert als cursos de català del CPNL de Badalona i Sant Adrià 12.01.2007
Places de reserva als cursos de formació de la Casa d'Oficis de l'IMPO 11.01.2007
Tallers formatius al Centre d'Informació i Recursos per a l'Emancipació Juvenil 09.01.2007
Convocades les Beques MAEC del Ministeri d'Afers Exteriors 08.01.2007©2005 Consell Comarcal del Barcelonès - Avís legal -
Creat per Tucan I.T. & Creativos.cc
Badalona Santa Coloma Sant Adrià Europa Habitatge Barcelonesjove