ACCÉS Intranet
Nom d'usuari: Contrasenya:
 
 

El Cibernàrium reestructura la seva oferta de formació i afegeix 8 novetats a la programació de 2007 

08/01/07
El Cibernàrium, el multiespai de Barcelona Activa (Ajuntament de Barcelona) dedicat a la divulgació d’Internet i les noves tecnologies, emprèn el nou any estrenant 8 noves activitats i reestructurant la seva oferta de formació en dos grans espais temàtics: “Inicia’t en Internet” i “Creix amb Internet”.
“Inicia’t en Internet” consta de 14 Càpsules (d’1 hora de durada) i 7 Tallers (de 2 hores) per començar a utilitzar les noves tecnologies i les eines digitals. Les Càpsules es poden seguir de manera ordenada o combinades amb els Tallers en forma de recorreguts temàtics.

L’espai “Creix amb Internet” presenta una oferta de 36 Càpsules de 3 i 4 hores de durada centrades en les aplicacions professionals de les noves tecnologies i les eines de disseny web i multimèdia. Les activitats estan agrupades en sis mòduls temàtics (“Internet i empresa”, “Màrqueting i comunicació a Internet”, “Solucions tecnològiques”, “Disseny web”, “Imatge digital” i “Eines multimèdia”) cadascun d’ells integrat per diverses Càpsules.

Totes les activitats del Cibernàrium són gratuïtes. Es pot consultar el programa del Cibernàrium i inscriure’s des de la seva web. També es pot fer per telèfon (932917610) o anant directament al Cibernàrium; Parc Tecnològic Barcelona Nord. C/ Marie Curie s/n (Barcelona).

Notícia extreta de Barcelona Activa


:: Últimes notícies
Jornada de Presentació i Formació del programa 'Joventut en Acció' 02.02.2007
El CIREJ organitza un taller sobre habitatge i una altre sobre drets laborals 31.01.2007
Borsa Jove d'Habitatge de Barcelona serà competència de l'Ajuntament 31.01.2007
La Comissió Europea aprova el programa 'La Joventut en Acció' 29.01.2007
Convocatòria de les Beques Fullbright pel curs 2008-2009 29.01.2007©2005 Consell Comarcal del Barcelonès - Avís legal -
Creat per Tucan I.T. & Creativos.cc
Badalona Santa Coloma Sant Adrià Europa Habitatge Barcelonesjove