ACCÉS Intranet
Nom d'usuari: Contrasenya:
 
 

El CIREJ t'ajuda a buscar pis

15/10/2007
El proper dia 18 a les 19:00 hores, el Centre d’Informació i Recursos per l’Emancipació Juvenil organitza un taller per a la gent jove sota el títol L'Aventura de buscar pis.

Davant un panorama complicat per trobar una vivenda digna i accessible, el CIREJ, emplaçat a Badalona, dona  a conèixer els recursos públics i privats en matèria d'habitatge dels que disposen els més joves alhora de cobrir les seves necessitats d'habitatge. L'objectiu principal és el d'orientat les persones joves per tal de que coneguin totes les possibilitats que tenen al seu abast i així aprenguin a discernir entre els recursos que més els interessen en funció de les seves necessitats i possibilitats personals.

Les línies generals que s'exposaran dins el taller seran les característiques específiques dels immobles de lloguer i de compra, la borsa d'habitatge i els procediments necessaris per accedir als habitatges, els recursos dels que disposa la comunitat juvenil en el terreny públic i privat. En general s'oferirà tota aquella informació que s'ha de conèixer abans de comprar o llogar un habitatge.

Per tal de poder assistir al taller cal inscriure's al CIREJ mitjançant l'adreça de correu electrònic del centre de recursos.


:: Últimes notícies
El Consell Comarcal crea la Xarxa PIE 14.12.2007
L'IMPO t'ajuda a desenvolupar la teva empresa 13.12.2007
La hipoteca mitjana supera els 1000 euros mensuals 13.12.2007
El CIREJ t'ajuda a buscar pis 12.12.2007
Controla els teus préstecs amb un programa informàtic 12.12.2007©2005 Consell Comarcal del Barcelonès - Avís legal -
Creat per Tucan I.T. & Creativos.cc
Badalona Santa Coloma Sant Adrià Europa Habitatge Barcelonesjove