ACCÉS Intranet
Nom d'usuari: Contrasenya:
 
 

Baixa un 80% el cost per canviar o cancel·lar la hipoteca

16/11/2007
El Senat de Diputats ha aprovat per unanimitat el projecte de llei que modifica la Llei de Regulació del Mercat Hipotecari durant aquesta setmana. El text, aprovat el Consell de Ministres el passat 2 de març, no passarà per el Ple de la Càmera Alta.

El projecte de Llei introdueix una sèrie de canvis en el panorama hipotecari ja que una de les principals novetats d'aquesta és la reducció en un 80% el cost de modificació de les condicions d'un crèdit. Aquesta nova mesura pretén reduir costos per tal de que aquests s'adaptin a les circumstàncies adverses del mercat, entre les que es troben les pujades i baixades de tipus d'interès. També es troba entre els objectius augmentar la transparència de la regulació d'un mercat que afecta a cinc milions de families que avui en dia paguen una hipoteca.

Aquesta nova norma també regula la figura de la hipoteca inversa; s'estableix la possibilitat de deduir-se l'impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) la quantitat que s'obté de la hipoteca inversa i que es destina a un pla de previsió assegurat.


:: Últimes notícies
Els joves són els més afectats per la temporalitat laboral 07.12.2007
Iniciativa pionera a Catalunya: Els propietaris que deixin el seu pis a la Xarxa de Borses Joves d'Habitatge del Barcelonès tindran un lloguer sense sorpreses. 05.12.2007
El CIREJ t'ajuda a buscar pis 05.12.2007
Els joves haurien de cobrar un 121,13% més per accedir a una vivenda 03.12.2007
Vivenda potencia el lloguer de pisos buits 30.11.2007©2005 Consell Comarcal del Barcelonès - Avís legal -
Creat per Tucan I.T. & Creativos.cc
Badalona Santa Coloma Sant Adrià Europa Habitatge Barcelonesjove