ACCÉS Intranet
Nom d'usuari: Contrasenya:
 

II Premi Educaweb d’Orientació acadèmica i Professional
24/03/09

Educaweb.com convoca el II Premi Educaweb d’Orientació acadèmica i Professional. La finalitat d’aquest certamen és potenciar l’orientació acadèmica i professional donant a conèixer totes aquelles experiències, projectes i materials innovadors relacionats amb aquest àmbit i realitzats per orientadors, docents, tutors i equips psicopedagògics.
Aquesta iniciativa va sorgir en motiu de la celebració del 10è Aniversari d’Educaweb.com, portal per a professionals, estudiants i centres educatius i especialitzat en la prestació de serveis d’orientació professional a institucions, centres de formació i persones individualment.

L’edició de 2009 espera consolidar el certamen com una forma de reconeixement i impuls per als projectes d’orientació.
Podran presentar-se al certamen professionals individualment (orientadors professionals, professors, mestres, tutors, pedagogs, psicopedagogs, psicòlegs, etc.) o bé, institucions, centres educatius i organitzacions, que hagin desenvolupat o estiguin desenvolupant un projecte d’orientació acadèmica i/o professional. El termini de presentació de treballs és el 31 de maig de 2009. La dotació del premi consisteix en la publicació i difusió del projecte i una distinció.

Consulta les bases en aquest vincle.
 


:: Últimes notícies
Beques de formació de les TIC per a persones amb discapacitats 27.03.2009
Pàgines en línia sobre Bolonia. Informa’t! 26.03.2009
Una empenta als joves emprenedors catalans: Qualifica’t i Avalis Emprèn 25.03.2009
Necessites informació sobre com comprar un pis i saber quines ajudes tens? 24.03.2009
El CIREJ t’acosta la informació del Saló de l’Ensenyament 23.03.2009©2005 - 2009 Consell Comarcal del Barcelonès - Avís legal -

impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonès

col·labora:

Ajuntament de Badalona    Ajuntament Santa Coloma de Gramenet Ajuntament Sant Adrià de Besòs    Generalitat de Catalunya   
  ;   
Badalona Santa Coloma Sant Adrià Europa Habitatge Barcelonesjove