15/03/04
El PSOE ha aconseguit la victòria a les eleccions generals en obtenir 164 diputats, enfront els 148 que ha aconseguit el Partit Popular. Els ciutadans i ciutadanes espanyols s'han pronunciat massivament a les urnes després dels atemptats a Madrid del passat dijous, que van aturar en sec la campanya electoral, i de les protestes que es van generar espontàniament al carrer durant el cap de setmana criticant la posició informativa del govern davant l’autoria dels atemptats. José Luis Rodríguez Zapatero s’ha imposat, doncs, a Mariano Rajoy i podrà governar en solitari, tot i que disposarà de diverses alternatives per completar la seva àmplia majoria.

Pel que fa a la resta de forces, IU ha patit una força davallada (de 9 a 5 escons), produïda principalment pel vot útil que ha anat a parar als socialistes, CIU baixa 5 escons però segueix com a força important al govern, el PNV manté els seus representants, Coalició Canària baixa un diputat i Esquerra Republicana de Catalunya assoleix la pujada més important en passar de l’únic escó que tenia als 8 dels que disposarà en aquesta legislatura.


:: Últimes notícies
L'INJUVE visita la Xarxa de Borses Joves d'Habitatge del Barcelonès 20.04.2005
Puja al maig el límit per rebre ajuts a la compra de pisos de 2a mà 15.04.2005
Promocions d'habitatge públic a Catalunya 14.04.2005
La idea dels 'pisos petits' és una mida en estudi, segons la ministra d'Habitatge 13.04.2005
El ministeri d'Habitatge proposarà la creació de pisos protegits de lloguer més petits per a joves 12.04.2005©2002 Consell Comarcal del Barcelonès
Creat per Tucan I.T. & Creativos.cc