Dissabte, 17 de Febrer de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Ajuntament de Badalona
Ajuntament Hospitalet
Ajuntament Santa Coloma de Gramenet
Ajuntament Sant Adrià de Besòs
Generalitat de Catalunya
 


Començen les I Jornades sobre Bones Pràctiques en Polítiques de Joventut a L'Hospitalet

15/06/05
L'alcalde de L'Hospitalet, Celestino Corbacho, ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida a les I Jornades sobre Bones Pràctiques en la gestió de les Polítiques Municipals de Joventut que es celebren a La Farga de la ciutat. Aquests dos dies de ponències estan organitzats per la Federación Española de Municipios y Provincias i reuneix a regidors i tècnics de joventut de diverses poblacions espanyoles que compartiesen experiències sobre temes diversos que afecten els joves com l’habitatge, l’oci, la participació, la salud i l’emancipació i exposen els seus projectes per a cada camp.

A la inauguració, a més de l’alcalde de L’Hospitalet, també hi van ser presents la Presidenta de la Comissió de Joventut de la FEMP, Pilar Pérez Lapuente, la Directora General de l’INJUVE, Leire Iglesias, i la Diputada Provincial de Igualtat i Joventut de la Diputació de Barcelona, Inmaculada Moraleda. Tots van voler remarcar la importància que tenen els ajuntaments en les polítiques de joventut i la necessitat del treball en xarxa amb la resta d’administracions com l’INJUVE.

La primera ponència va tractar sobre els nous reptes de les polítiques de joventut i va tenir com a ponents a Luis Fernando García Egea, responsable del Pla Jove de la Diputació de Barcelona, que va explicar el seu estat actual. D’altra banda, Andreu López Blasco, co-autor de l’Estudi sobre la Joventut, va fer un repàs de l’estat dels joves espanyols actualment en tots els aspectes que més els afecten.

Ja a la tarda, les taules d'experiències van tractar sobre participació i formació i oci i creació. Sobre participació i formació van intervenir Carmelo Pérez, tècnic de Joventut de l'Ajuntament de Torrelles (Saragossa); Joaquín Segado, regidor de Joventut de l'Ajuntament de Cartagena (Múrcia) i Paloma Silvia Sánchez, cap de la secció de Joventut de l'Ajuntament de San Sebastián de los Reyes (Madrid). A la segona taula d'experiències van participar Antoni Gabarre, responsable del programa 'Pintamuro' de l'Ajuntament de Jerez de la Frontera, Irene Sánchez, Directora d'activitats de programa 'Noites Abertas' de l'Ajuntament de Pontevedra, i va tancar el regidor adjunt de Joventut, Infància i Cultura de Santa Coloma de Gramenet, Raül Moreno, que va presentar als assistents el PAD, Programa de Dinamització per Adolescents de la ciutat.

Unes 200 persones assisteixen a les Jornades que demà tindran el seu plat fort amb l'assistència de la Ministra d'Habitatge, Maria Antonia Trujillo, que presentarà el Pla d'Habitatge per Joves.


:: Últimes notícies
Propers tallers del CIREJ sobre drets laborals i habitatge 15.02.2007
Celebrat el sorteig dels pisos protegits de Barcelona 15.02.2007
El Govern apostarà per l'habitatge protegit de lloguer 15.02.2007
Els pisos per estudiants a lloguer baix estaran disponibles al curs 2009-2010 13.02.2007
El CIREJ organitza un taller sobre habitatge i una altre sobre drets laborals 31.01.2007
©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici Santa Coloma Barcelona Badalona