Divendres, 10 d´Agost de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Tallers d'Emancipació Juvenil
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Ajuntament de Badalona
Ajuntament Hospitalet
Ajuntament Santa Coloma de Gramenet
Ajuntament Sant Adrià de Besòs
Generalitat de Catalunya
 


La remodelació de l'executiu deixa a Carme Chacón com a ministra d'Habitatge

06/07/2007
Poques hores deprés de la celebració del debat sobre l'estat de la Nació, el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ha anunciat canvis en la titularitat de diferents ministeris. Així, l'actual vicepresidenta del Congrés, l catalana Carme Chacón, serà la nova ministra d'Habitatge en substitució de María Antonia Trujillo. D'altra banda, el científic valencià Bernat Soria ocuparà el càrrec de ministre de Sanitat i Consum en comptes d'Elena Salgado, que es convertirà en la titular de la cartera d'Administracions Públiques.

Aquest darrer canvi deixaria fora de l'executiu a Jordi Sevilla, però Zapatero va insinuar la possibilitat que l'actual ministre d'Administracions Públiques ocupi algun càrrec de responsabilitat en l'àmbit de la Comunitat Valenciana. Per últim, el president del govern ha anunciat també la substitució de Carmen Calvo com a ministra de Cultura per l'actual director de l'Instituto Cervantes, César Antonio Molina.

Amb Carme Chacon, serán dos els ministres catalans a l'executiu espanyol, ja que Joan Clos manté la seva actual cartera d'Indústria, Comerç i Turisme. La jove socialista va néixer a Esplugues de Llobregat el 1971, és llicenciada en Dret i diputada del PSC per Barcelona. És possible que amb la seva arribada el ministeri canviï el seu nom per Habitatge i Urbanisme.

Rodríguez Zapatero ha justificat aquesta remodelació ministerial a vuit mesos de la finalització de la legislatura en el desig de complir els seus compromisos electorals i en la necessitat de preparar els projectes per al proper mandat. Segons ha declarat, en aquests canvis no hi ha tingut res a veure el debat sobre l'estat de la Nació, sinó que les decisions estaven preses des de fa dies. El president va aprofitar per agraïr als ministres sortints la seva bona gestió i per anunciar que té noves comeses per a ells.


:: Últimes notícies
Chacón confirma el reajustament suau del preu de l'habitatge 03.08.2007
El Ministeri d'Habitatge es marca com a prioritat l'emancipació juvenil 02.08.2007
Concurs de còmics '¿Hogar dulce hogar?' 27.07.2007
El preu de l'habitatge manté el seu creixement moderat 26.07.2007
Es trasllada el Servei d'Habitatge Jove de Barcelona 25.07.2007
©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici Santa Coloma Barcelona Badalona