Divendres, 10 d´Agost de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Tallers d'Emancipació Juvenil
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Ajuntament de Badalona
Ajuntament Hospitalet
Ajuntament Santa Coloma de Gramenet
Ajuntament Sant Adrià de Besòs
Generalitat de Catalunya
 


03/07/03
Segons les últimes dades de la Sociedad de Tasación, Badalona es manté en el rànquing de les ciutats més cares de tot l'Estat i se situa com el vuitè municipi de tot Catalunya amb el preu de l'habitatge més elevat. En total, a Badalona el cost de la vivenda s’ha incrementat un 25% en un any, un percentatge que supera Santa Coloma, on el preu del metre quadrat ha pujat el 30,4%. Per últim, l’habitatge a Sant Adrià s'han encarit el 17,3% respecte al juny del 2002.

Actualment, el preu de l'habitatge nou a Badalona només el superen a Catalunya ciutats com Barcelona, Sitges, Santa Cugat del Vallès, Sant Just Desvern, L'Hospitalet de Llobregat, Esplugues i Cornellà. El metre quadrat dels pisos nous de Badalona té un preu mig de 1.699 euros, mentre que fa un any era de 1.355 euros. Segons els darrers informes de taxació, un pis de 100 metres quadrats té un cost mig a Badalona d'uns 169.900 euros, tot i que en les zones cèntriques de la ciutat els preus arriben als 240.000 euros o fins i tot els superen.

En el conjunt de la demarcació de Barcelona el cost de l'habitatge nou ha augmentat un 18,5% en un any i el sector considera que el mercat s'ha mantingut molt actiu. En general es considera que la demanda ha estat ferma, fet que s'atribueix a una situació econòmica favorable per la baixada dels tipus d'interès i el decreixement de l'IPC durant el primer semestre d'aquest any. L'oferta de nou habitatge també es considera activa i els analistes indiquen que la demanda d'habitatge nou es mantindrà l'any 2003, ja que “l'economia continuarà a l'alça i la inflació creixerà de forma més controlada”, explica l'informe de la Sociedad de Tasación. El mercat continuarà, a més, resultant atractiu per als inversors i l'oferta de pisos de nova construcció també creixerà l'any 2003, tot i que “menys en les zones cèntriques de les ciutats a causa dels preus elevats i de l'escassetat de sòl”. Finalment, els analistes opinen que es mantindrà el creixement de preus, però a un ritme inferior a l'actual, “ja que l'alt nivell al qual han arribat ha fet incrementar l'esforç que han de suportar les economies familiars per poder adquirir un habitatge”.

:: Últimes notícies
Chacón confirma el reajustament suau del preu de l'habitatge 03.08.2007
El Ministeri d'Habitatge es marca com a prioritat l'emancipació juvenil 02.08.2007
Concurs de còmics '¿Hogar dulce hogar?' 27.07.2007
El preu de l'habitatge manté el seu creixement moderat 26.07.2007
Es trasllada el Servei d'Habitatge Jove de Barcelona 25.07.2007
©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici Santa Coloma Barcelona Badalona