La Borsa Jove d'Habitatge pretén facilitar l'accés dels joves a l'habitatge, a través de proporcionar una Borsa de Pisos de lloguer i intentant afavorir tant la figura del propietari com la de l'inquilí.

Pretenem que el lloguer sigui contemplat com una alternativa vàlida a la compravenda i que els interessos de les dues parts estiguin conjugats.

Si vostè és propietari d'un habitatge desocupat i desitja llogar-la, li oferim gratuïtament:
O si el que té es una habitació que desitja llogar-la també li podem gestionar el contracte de lloguer i posar-li en contacte amb joves interessats en el lloguer d'habitacions.

Empleni el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè per a informar-li més detalladament sobre tots els avantatges de llogar el seu pis amb la Borsa d'Habitatge. En el cas de Barcelona ciutat ha de contactar directament amb la Borsa Jove d'Habitatge Barcelona.

I, si ho prefereixes, pots anar a qualsevol de les nostres Borses Jove d'Habitatge de Badalona, Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs o L'Hospitalet, on els informarem sense cap compromís.

Preinscripció propietaris

Borsa de preferència:
NIF/NIE:
Nom i congnoms:
Municipi de residència:
Qué tipo de servicio necesitas?:
Telèfon de contacte:
Email:
Observacions:Totes les dades facilitades a través d'aquest imprès seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal. Li informem que vostè té dret d'accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades, i pot exercir aquests drets enviant per escrit o via email al Consell Comarcal. Mitjançant l'entrega d'aquesta sol·licitud o enviament d'aquests formularis existents a la pàgina web o a través d'un missatge per correu electrònic, el remitent dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers.

Les dades sol·licitades són les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, portar a terme les tasques físiques d'administració, i enviament d'informació sobre activitats o actuacions a la comarca. Per tant, són les adequades, correctes i no excessives en relació a I'àmbit i les finalitats.