Portal dels joves del Barcelonès - Centre de Recursos Virtual - Habitatge


Si busques un habitatge de lloguer, des de la Borsa Jove d'Habitatge t'ajudem a trobar-lo beneficiant-te dels següents avantatges:
O si el que vols es llogar una habitació també des de les Borses Joves d'Habitatge t'oferim la possibilitat d'accedir-hi. O si el que busques es compartir un habitatge amb un grup d'amics/ges o posar-te en contacte amb un grup de joves que vulguin compartir també t'ho facilitem.

Si estàs interessat en donar-te d'alta en la Borsa d'Habitatge només has de complir aquests requisits:
Emplena el següent formulari i immediatament ens posarem en contacte amb tu, per a informar-te més detalladament i poder donar-te d'alta en la Borsa d'Habitatge. En el cas de Barcelona ciutat ha de contactar directament amb la Borsa Jove d´Habitatge Barcelona.

I, si ho prefereixes, pots anar a qualsevol de les nostres Borses Jove d'Habitatge de Badalona, Barcelona, Santa Coloma de Gramenet/Sant Adrià de Besòs o L'Hospitalet, on t'informarem sense cap compromís.

Preinscripció de joves

Sel.lecciona la borsa que tens més propera:
NIF/NIE:
Nom i congnoms:
Municipi de residència:
Quin tipus de servei necessiteu?:
Telefons contacte:
Email:
Observacions:

Les borses joves d'habitatge d'aquests municipis treballen en xarxa. La teva sol.licitut es tindrà en compte en els municipis que sel.lecciones a continuació. On t'interessa trobar habitatge?
  Badalona
L'Hospitalet de Llobregat
Sant Adrià de Besòs
Santa Coloma de Gramenet