Premi Joventut 2005 per a la promoció de la tasca investigadora del món juvenil

11/03/05

Secretaria General de Joventut convoca el Premi Joventut 2005, per a la promoció de la tasca investigadora del món juvenil.

BASES:

1- Poden optar a aquest premi les tesis o els treballs d'estudi, d'investigació o de sistematització de dades sobre la joventut en general o sobre algun dels seus aspectes preferentment dels joves de 15 a 29 anys.
Es valoraran els estudis que constitueixin una aportació eminent i que presentin algun aspecte innovador o que incideixin en un àmbit poc estudiat.
2- Els treballs han de ser originals, inèdits, en català, no premiats en altres concursos i mecanografiats a doble espai en cas que es presentin en suport paper.

3- El premi és de 3.100 euros.

4- La Secretaria General de Joventut podrà publicar l'obra guanyadora i, en aquest cas, es reserva tots els drets de la primera edició sense límits geogràfics ni temporals.

5- Per a la concessió del premi es constituirà un jurat designat i presidit per la secretària general de Joventut. El veredicte del jurat, que resoldrà tots els aspectes no previstos en les bases, es farà públic mitjançant una resolució que es publicarà en el DOGC. Les decisions del jurat seran inapel·lables.

6- El premi pot quedar desert.

7- Els treballs s'han de presentar a la Secretaria General de Joventut (Calàbria, 147, 08015, Barcelona) o a qualsevol de les seves representacions territorials o oficines de serveis a la joventut. Els candidats han de presentar la següent documentació:
- Dos originals de la tesi o treball.
- Un sobre tancat on consti el títol del treball, en el qual s'inclourà una butlleta amb el nom i cognoms, NIF, adreça, telèfon i correu electrònic de l'autor o autors.

8-El termini de presentació d'originals finalitzarà el dia 29 d'octubre de 2004.

9- La participació en el premi implica l'acceptació de les seves bases.

DATA LÍMIT: 29 d'octubre de 2005
Lliurament dels treballs:
 
Secretaria General de Joventut

C/ Calàbria, 147
08015 Barcelona


:: Últimes notícies
La idea dels 'pisos petits' és una mida en estudi, segons la ministra d'Habitatge 13.04.2005
El ministeri d'Habitatge proposarà la creació de pisos protegits de lloguer més petits per a joves 12.04.2005
La Generalitat assegura que l'entrada en vigor del conveni de l'educació en el lleure no farà pujar els preus 11.04.2005
Jornada de portes obertes 'Vine amb la família a la UPF' 01.04.2005
S'obre el període d'inscripció als centres educatius 01.04.2005
[ Col.labora amb nosaltres ]  [ Recomanar web ]  [ Afegir a Favorits ]  [ Puntúa la nostre web ]  [ Barcelonesjove.net a la teva web ]
[ Eurocalculadora ]  [ El Temps ]  [ Horòscop ]  [ La Premsa ]  [ TV ]  [ Avis Legal ]  [ FAQ ]  [ Mapa web ]  
©2002 Consell Comarcal del Barcelonès
Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici Europa Contactar Consum i Habitatge Badalona Barcelona Hospitalet Santa Coloma Sant-Adrià