Dimarts, 13 de Febrer de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Ajuntament de Badalona
Ajuntament Hospitalet
Ajuntament Santa Coloma de Gramenet
Ajuntament Sant Adrià de Besòs
Generalitat de Catalunya
 
ACCÉS Intranet
Nom d'usuari: Contrasenya:


Acord entre el DURSI i les universitats catalanes per a proveir els alumnes d'ordinadors portàtils

20/09/05
A aquest programa s'han afegit la pràctica totalitat de les universitats catalanes: Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Lleida, Universitat de Girona, Universitat Rovira i Virgili, Universitat Oberta de Catalunya, Universitat Ramon Llull, Universitat de Vic, Universitat Internacional de catalunya i Universitat Abat Oliba CEU. El Banc Santander Central Hispano serà l'encarregat de finançar la compra i les empreses Acer, Samsung i Optize.es són els fabricants i distribuidor respectivament.

PortàTIC es durà a terme de l'1 d'octubre al 15 de desembre de 2005 i s'emmarca en el programa Universitat Digital, que impulsa la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI), i amb el qual es vol facilitar la transmissió de coneixement a través de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Els universitaris podran escollir entre dos ordinadors: Acer Extensa 2600 i Samsung R50 a un preu de sortida de 741 € i 1.166 €, respectivament.

Els alumnes matriculats al curs 2005-2006 en estudis de primer, segon i tercer cicle de les universitats públiques i privades de Catalunya que vulguin comprar un d'aquests ordinadors ho podran fer amb un descompte de 90€ per part del DURSI i gairebé totes les universitats faran una segona aportació que anirà des de 50 a 150 €, de manera que l'alumne hagi de pagar dos terceres parts del preu final, segons els casos. El Banc Santander Central Hispano finançara la resta de l'import amb un crèdit de fins a 12 mesos referenciat a un interès d'Euribor +0%.

La STSI garanteix que tots els ordinadors venuts seran compatibles amb sistemes GNU/Linux i amb programaris de lliure distribució i en català.


:: ÚLTIMES NOTÍCIES
Demà se celebra el sorteig dels pisos protegits de Barcelona 13.02.2007
Propers tallers del CIREJ sobre drets laborals i habitatge 08.02.2007
La Fundació Catalana de l'Esplai celebra la 1a Jornada Esplai i Municipi, dins el marc del seu 10è aniversari 07.02.2007
El CIREJ organitza un taller sobre habitatge i una altre sobre drets laborals 31.01.2007
Borsa Jove d'Habitatge de Barcelona serà competència de l'Ajuntament 31.01.2007
©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès       
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona