Divendres, 16 de Febrer de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Ajuntament de Badalona
Ajuntament Hospitalet
Ajuntament Santa Coloma de Gramenet
Ajuntament Sant Adrià de Besòs
Generalitat de Catalunya
 
ACCÉS Intranet
Nom d'usuari: Contrasenya:


El Portal dels Joves del Barcelonès estrena nova imatge!!!

28/09/06
L'Oficina de Serveis a la Joventut i Habitatge del Consell Comarcal del Barcelonès estrena avui una nova imatge pel Portal dels Joves del Barcelonès. Aquesta nova imatge pretén fer del nostre website un lloc més fresc, àgil, dinàmic i juvenil.

El nou portal dóna una rellevància especial, com sempre, a les Notícies Joves que actualitzem de forma diària i que t'acosten els principals novetats en matèria de Joventut de la Comarca. També podràs accedir amb un nou menú més visible a la informació dels cinc municipis del Barcelonès: Barcelona, Badalona, L'Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs.

Les novetats que es vagin produint (les nostres guies, promocions d'habitatge públic, cursos de formació ocupacional, ajuts a l'emancipació i al lloguer, etc.) les anirem avisant a la pàgina principal dins l'apartat "Novetats". També estareu al corrent de les activitats que es vagin realitzant al Barcelonès mitjançant la nostra Agenda d'Activitats.

Pel que fa a la resta de seccions, aquestes no variaran: dins el menú desplegable a l'esquerra de la nostre pàgina principal trobareu, com sempre, la informació pels joves (albergs, convocatòria de premis i subvencions, les guies joves, els links d'interès, etc), el Mapa Jove (amb tota la informació dels equipaments de la Comarca), els nostres serveis (butlletins, enviament d'SMS, A tota foto, webs gratuïtes...) i informació sobre l'OSJiH.

El nostre portal, a més, compleix els criteris d'accessibilitat per a persones amb dificultats visuals. Podreu trobar aquesta funció a la part superior dreta de la web.

En unes setmanes, els nostres Centres de Recursos Joves i Habitatge i Europeu per a Joves adaptaran la seva imatge per adequar-la al a nova, així com les webs del Centre d'Informació i Recursos per a Joves (CIREJ) i la Xarxa de Borses Joves d'Habitatge del Barcelonès.


:: ÚLTIMES NOTÍCIES
El Centre Europa Jove organitza el primer dels tallers 'Mou-te pel Món' del 2007 16.02.2007
La Generalitat obre la preinscripció al programa 'Vacances en Família' 16.02.2007
Propers tallers del CIREJ sobre drets laborals i habitatge 15.02.2007
Celebrat el sorteig dels pisos protegits de Barcelona 15.02.2007
La Fundació Catalana de l'Esplai celebra la 1a Jornada Esplai i Municipi, dins el marc del seu 10è aniversari 07.02.2007
©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès       
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona