Dissabte, 11 d´Agost de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Tallers d'Emancipació Juvenil
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Ajuntament de Badalona
Ajuntament Hospitalet
Ajuntament Santa Coloma de Gramenet
Ajuntament Sant Adrià de Besòs
Generalitat de Catalunya
 
ACCÉS Intranet
Nom d'usuari: Contrasenya:


Obert el període d'inscripció al programa 'L'estiu, vacances per créixer' de la Fundació Pere Tarrés

22/02/07
La Fundació Pere Tarrés ha obert el període d'inscripció a més de 350 activitats d'estiu per a joves i infants de tot Catalunya. En total,  les famílies poden inscriure els seus fills i filles en alguna de les 16.000 places que enguany oferta la Fundació junt amb el Moviment de Centres d'Esplai Cristians (MCEC) que aquest any celebra el 50è aniversari. Amb el lema "L'estiu, vacances per créixer", la Fundació Pere Tarrés ofereix una amplia oferta per tal que infants i joves gaudeixin d'un temps de lleure de qualitat.

Entre les propostes es poden escollir colònies, setmanes d'aventura, campaments, casals, estades lingüístiques a Catalunya i a l'estranger, camps de treball o rutes a peu i en bicicleta. Estan adreçades a infants i joves d'entre 3 i 17 anys que poden gaudir de propostes a gairebé totes les comarques catalanes. Després de l'èxit que van tenir les cibercolònies l'any passat, la Fundació Pere Tarrés torna a oferir aquesta activitat, renovada i millorada. Els participants se serviran de recursos multimèdia per crear un espai web propi. Els més petits tindran l'oportunitat de resoldre un misteri fascinant emprant les noves tecnologies, mentre que els joves podran escollir la seva aventura servint-se de la fotografia, el vídeo i el llenguatge escrit.

Una de les novetats d'enguany és l'organització d'un campus multiesportiu per a adolescents de 13 a 16 anys i que tindrà una durada de 12 dies, durant els quals, els joves podran practicar futbol, jocs aquàtics, bàsquet, esports d'aventura, etc. També es realitzaran activitats amb entitats com l'Associació d'Ajuda als Afectats de Cardiopaties Infantils de Catalunya (AACIC) o l'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC). Aquestes propostes, adreçades a qualsevol nen i nena que vulgui participar-hi, són una porta oberta a la integració i promouen la trobada entre infants afectats i no afectats per aquestes dolències. A més, la Fundació Pere Tarrés, coincidint amb el XV Congrés Mundial de Sords que se celebrarà aquest mes de juliol a Madrid, s'encarrega de preparar un campament internacional d'infants dirigit als fills dels ponents i dels participants.

Com l'any passat, s'ofertaran beques sota la campanya "Cap infant sense colònies", campanya que vol respondre al compromís social i educatiu de la Fundació Pere Tarrés amb tots aquells nens i nenes que no tenen recursos econòmics per a participar a les activitats d'estiu.

Les inscripcions a les activitats d'estiu es poden formalitzar:
trucant al 902 430 000; per correu electrònic: ; o per Internet a www.peretarres.org/estiu


:: ÚLTIMES NOTÍCIES
La Generalitat convoca un premi per a treballs sobre joventut 09.08.2007
Els estudiants aprendran prevenció de riscos laborals 07.08.2007
Chacón confirma el reajustament suau del preu de l'habitatge 03.08.2007
La Generalitat ho posa més fàcil als joves emprenedors 30.07.2007
Concurs de còmics '¿Hogar dulce hogar?' 27.07.2007
©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès       
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona