Dimarts, 16 d´Octubre de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Tallers d'Emancipació Juvenil
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Ajuntament de Badalona
Ajuntament Hospitalet
Ajuntament Santa Coloma de Gramenet
Ajuntament Sant Adrià de Besòs
Generalitat de Catalunya
 
ACCÉS Intranet
Nom d'usuari: Contrasenya:


Chacón fa un balanç positiu del Pla Estatal d'Habitatge

14/09/2007
La ministra d'Habitatge, Carme Chacón, va afirmar ahir a la Conferència Sectorial amb els responsables i consellers d'aquesta àrea de les Comunitats Autònomes que el seu ministeri ha facilitat l'accés a un habitatge a 536.733 famílies. Aquesta xifra, registrada a 31 d'agost, representa el 75 per cent de l'objectiu marcat per tota la legislatura i s'emmarca en el Pla Estatal de l'Habitatge 2005-2008.

La titular d'Habitatge va destacar els avenços assolits en els darrers anys en l'àrea de promoció d'habitatge protegit, ja que en el període que va d'abril de 2006 a març de 2007 s'han iniciat gairebé 100.000 pisos protegits, "la xifra més alta dels 20 últims anys". Chacón també va recordar que 8 de cada 10 habitatges protegits iniciats al 2006 van ser finançats pel Pla Estatal d'Habitatge.

La ministra va insistir en la seva predisposició del seu departament al diàleg i a la col·laboració amb les CCAA i va ratificar la necessitat que les accions en matèria d'habitatge no tinguin color polític i que siguin tractades com un asumpte d'Estat que requereix un sòlid consens. Així mateix, va exposar quines són les principals necessitats i les possibles respostes que es desprenen de la ronda de consultes que està realitzant per tal de trobar les mesures adients per fomentar el lloguer, especialment entre els joves.

Entre les iniciatives en què treballa el ministeri, Chacón va destacar l'establiment d'incentius fiscals al lloguer, l'increment de garanties a llogaters i inquilins, el reforçament dels aspectes legals en relació als desnonaments, així com la l'augment de l'oferta d'habitatge en lloguer amb la creació d'un parc públic d'habitatges de qualitat i a un preu assequible.:: ÚLTIMES NOTÍCIES
La convivència a les escoles 16.10.2007
Nou servei contra el maltractament infantil 16.10.2007
El Bus del Territori informa als joves 15.10.2007
El CIREJ t'ajuda a buscar pis 15.10.2007
La Generalitat llança una campanya informativa sobre sexe 10.10.2007
©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès       
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona