Dilluns, 17 de Desembre de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Tallers d'Emancipació Juvenil
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Ajuntament de Badalona
Ajuntament Hospitalet
Ajuntament Santa Coloma de Gramenet
Ajuntament Sant Adrià de Besòs
Generalitat de Catalunya
 
ACCÉS Intranet
Nom d'usuari: Contrasenya:


Santa Coloma premiada pel millor edifici de VPO de tot l'estat

13/12/2007
A la 6a edició dels Premis de l'Associació de Promotors i Constructors de l'Estat (APCE), el màxim òrgan estatal que representa a les formacions empresarials del sector, s'han guardonat les Vivendes de Protecció Oficial de l'antiga fàbrica de la CIBA de Santa Coloma de Gramenet, com a la millor edificació d'habitatge protegit del 2007.

L'estètica, la qualitat tècnica i la relació cost i qualitat de l'obra han estat els aspectes que ha tingut en compte el jurat a l’hora d’entregar el guardó a l’edifici. El jurat estava integrat per tot un conjunt de reconegudes personalitats: la Ministra d'Habitatge, Carme Chacón com a Presidenta d'honor, el president del Consell Superior dels Col·legis d'Arquitectes d'Espanya, el president del Consell General de l'Arquitectura Tècnica d'Espanya, el director general de l'Habitatge, l'Arquitectura i l'Urbanisme del Ministeri de Foment, el president de la Confederació Nacional de la Construcció i pel president de l'Associació de Promotors i Constructors d'Espanya.

La construcció, edificada dins el Programa d'Actuacions en Matèria d'Habitatge de Protecció Pública i Aparcaments que l’Ajuntament de Santa Coloma, es troba al número 48 del Passeig Llorenç Serra. Consta de cinc plantes d'alçada que inclouen 49 habitatges, amb dos, tres i quatre dormitoris, d’una mitjana de 75 metres quadrats.
A més, inclou tres plantes subterrànies destinades a aparcaments i trasters, i una planta baixa que inclou, d'una banda, l'accés a l'edifici d'habitatges, i per una altra cinc locals comercials. En conjunt, l’edifici d’habitatges ha suposat una inversió de 8,7 milions d’euros. Aquest parc d’habitatges comunicarà amb una futura plaça amb zones enjardinades que, en conjunt, aconseguirà revitalitzar encara més aquesta zona de la ciutat.

Un dels elements particulars de l'edifici d'habitatges de Llorenç Serra, i que li han fet mereixedor del prestigiós guardó dels Premis APCE, són les seves façanes principals, elaborades amb elements prefabricats, que han aconseguit reduir en més de tres mesos el temps d'execució de l'edifici i disminuir la generació de residus, fonamental per seguir lluitant per a la conservació del medi ambient. Els interiors destaquen per la qualitat del seu planejament, la seva distribució racional i per optimitzar tots els elements de funcionalitat.


:: ÚLTIMES NOTÍCIES
Ajuts per al foment i manteniment de l'ocupació juvenil 17.12.2007
Catalunya té 670.000 voluntaris 17.12.2007
Comencen les inscripcions als cursos de l'IMPO 17.12.2007
El Consell Comarcal crea la Xarxa PIE 14.12.2007
El Carnet Jove regala un viatge de fi de curs a Tunísia 14.12.2007
©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès       
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona