Divendres, 10 d´Agost de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Tallers d'Emancipació Juvenil
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Ajuntament de Badalona
Ajuntament Hospitalet
Ajuntament Santa Coloma de Gramenet
Ajuntament Sant Adrià de Besòs
Generalitat de Catalunya
 
ACCÉS Intranet
Nom d'usuari: Contrasenya:


31/07/03
La Generalitat de Catalunya destinarà enguany 863.816 euros (143,7 milions de pessetes) als consells comarcals i 210.800 (35,074 milions de pessetes) als municipis de la Província de Barcelona, per ajudar-los a dur a terme 146 actuacions, programes i serveis per als joves. El suport als plans comarcals i locals de joventut ha crescut un 25’3% respecte l’any passat, i permetrà realitzar programes recollits en els Plans Comarcals de Joventut i els Plans Locals de Joventut elaborats, respectivament, per aquestes administracions.

Els Plans Comarcals i Locals de Joventut, que estan emmarcats en el Pla Nacional de Joventut de Catalunya impulsat per la Secretaria General de Joventut, tenen com a objectiu adaptar les polítiques de joventut a la realitat juvenil de cada comarca i municipi. Aquests plans estratègics estan pensats d’acord a objectius concrets i prenen com a referència els eixos del Pla Nacional de Joventut, que es fonamenten en els principals àmbits de la vida dels joves: la formació i la cultura, el treball, l’habitatge, la salut, la participació democràtica, l’equilibri territorial i la cohesió social.

Entre les actuacions, programes i serveis que rebran el suport de la Secretaria General de Joventut destaquen diversos projectes, com la Guia d’Habitatge Jove, el suport a fòrums locals i sistemes de participació, l’obertura de punts d’ús públic d’Internet, un programa de foment de valors i el suport a l’habitatge jove. De la mateixa manera, a través d'aquest suport de la Generalitat, es garanteix que els consells comarcals puguin disposar d'un tècnic de joventut amb dedicació exclusiva per portar a terme les actuacions recollides en els plans comarcals de joventut. En conjunt, la Generalitat ha destinat enguany 3.284.856 euros (uns 546,5 milions de pessetes), un 42% més que l’any passat, als consells comarcals i ajuntaments de Catalunya amb l’objectiu de recolzar les polítiques de joventut comarcals i locals.

:: ÚLTIMES NOTÍCIES
La Generalitat convoca un premi per a treballs sobre joventut 09.08.2007
Els estudiants aprendran prevenció de riscos laborals 07.08.2007
Chacón confirma el reajustament suau del preu de l'habitatge 03.08.2007
La Generalitat ho posa més fàcil als joves emprenedors 30.07.2007
Concurs de còmics '¿Hogar dulce hogar?' 27.07.2007
©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès       
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona