Recursos per Entitats Juvenils
 
 
 

03/11/03
Des del passat mes de setembre, l’Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal del Barcelonès està portant a terme el Programa Vol-Eu, un projecte enmarcat dins el Programa Joventut de la Comissió Europea que pretén promoure el voluntariat europeu de curta durada per a joves desfavorits. La finalitat és que joves de Sant Adrià, Badalona i Santa Coloma puguin realitzar estades de curta durada a països europeus, per a dur a terme una tasca de voluntariat en diversos àmbits com són el medi ambient, l’art, la cultura, l’animació amb infants i d’altres.
Amb aquest programa, anomenat Vol-EU, es vol continuar amb la tasca de promoció d’intercanvis juvenils que ja impulsava el Salt-EU, però aquest cop centrant-se d’una manera molt especial en el voluntariat de curta durada. D’aquesta manera, joves del Barcelonès Nord tindran l’oportunitat de viatjar a d’altres països, amb les despeses de desplaçament, assegurança, manutenció i allotjament cobertes, a més de diners de butxaca. Alhora, joves europeus podran fer estada en aquest territori.
En el procés de selecció dels joves voluntaris hi poden participar els serveis educatius, socials i entitats. El Consell Comarcal s’encarregarà de gestionar tot el procés de preparació i seguiment d’aquest voluntariat. Dins del programa Vol-EU hi haurà diverses accions. Les de difusió passen per l’organització de tallers, edició de materials, una exposició i la inclusió d’informació a la web de joventut del consell comarcal nostra web.


:: Últimes notícies
Santa Coloma i Badalona presenten el projecte de reforma dels seus barris fronterers 17.11.2004
Seminaris i intercanvis de RAI 16.11.2004
Ja està en funcionament el nou Centre Europa Jove 15.11.2004
Artixoc busca joves per a intercanvis 10.11.2004
Reunions juvenils per parlar de la Unió Europea 04.11.2004


©2004 Consell Comarcal del Barcelonès
Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T. & Creativos.cc
inici contactar