Recursos per Entitats Juvenils
 
 
 

05/03/04
El cos consular de Barcelona s’ha compromès a col·laborar amb el Festival Mundial de la Joventut, que se celebrarà a Barcelona del 8 al 14 d’agost. La presentació es va realitzar a la Secretaria General de Joventut i va comptar amb la presència d’una trentena de cònsuls. La degana del Cos Consular de Barcelona i cònsol de Panamà, Glòria Urrutia Ledesma, ha agraït l’oportunitat de conèixer el Festival de prop i la resta ha mostrat el seu interès per l’esdeveniment. La Secretària General de Joventut, Marta Rosàs, també va reiterar el suport del Govern català al Festival. A més dels consuls i la secretària de Joventut de la Generalitat, hi van ser presents a l’acte el president del CNJC, Raimon Goberna, i la directora del Festival, Inés Giralt.

Organitzat pel CNJC i el CJB, el Festival Mundial de la Joventut compta ja amb la participació de 400 entitats juvenils i institucions de tot el món, que han presentat les seves propostes des del passat 1 d’octubre fins el 31 de gener. Aquestes giren entorn a la globalització, la diversitat cultural, el desenvolupament sostenible i les condicions de la pau. Per debatre sobre aquests quatre eixos, es realitzaran activitats com concerts musicals, obres de teatre, seminaris, taules rodones, exposicions, etc.

El període d’inscripció està obert fins el 30 de juny i es pot realitzar a través de la seva web. Segons el país d’origen de la persona que s’inscrigui, el preu varia. Els habitants de països amb renda per càpita més baixa paguen només 25 euros per la inscripció, mentre que les persones dels països més rics han d’abonar 200 euros. Aquesta inscripció inclou l’allotjament al càmping del Festival del 8 al 14 d’agost, els àpats, el paquet de benvinguda i l’entrada a totes les activitats.


:: Últimes notícies
Santa Coloma i Badalona presenten el projecte de reforma dels seus barris fronterers 17.11.2004
Seminaris i intercanvis de RAI 16.11.2004
Ja està en funcionament el nou Centre Europa Jove 15.11.2004
Artixoc busca joves per a intercanvis 10.11.2004
Reunions juvenils per parlar de la Unió Europea 04.11.2004


©2004 Consell Comarcal del Barcelonès
Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T. & Creativos.cc
inici contactar