Barcelona Voluntària busca joves per un intercanvi a Itàlia

17/09/04
Barcelona Voluntària busca joves per una trobada a Lecce (Itàlia) que se celebra sota el nom de "The Playeurs" del 16 al 26 d'octubre. La convocatòria està oberta a 15+2 participants espanyols/catalans de 15 a 25 anys, que es trobaran amb joves de Bulgaria, Estonia, Latvia, Malta, Austria, Grècia, Irlanda, Portugal i Irlanda del Nord.
Els objectius d'aquest intercani són viure el joc com a eina de comunicació entre joves de països europeus, així com reforçar l´aspecte social i reforçament cognitiu que el joc implica amb les seves activitats; es realitzaran activitats a les places públiques de la ciutat per tal de  potenciar la participació de la comunitat local i donar a conèixer l'activitat entre els participants membres de països de la UE.

El cost pels participants serà el 30% del transport (aprox. 30€). 90€ costarà la inscripció i 150€ serà la quotat a l'entitat organitzadora.

Les entitats que hi participen són:

Organitzadora: Associazione... d'idee Re Idomeneo (Lecce, Itàlia)

Entitats participants:Students Projects Initiative Center (Latvia), Anacarty Youth Club (Irlanda), Contemporary Artistic Talent Society (Malta), Bosporus Kinotita (Grècia), Jugendzentrum Big Banana (Austria), Centro de Iniciativas Europeias de Norte Alentejano (Portugal), Boys and Girls Clubs of Northern Ireland (Irlanda del Nord), Youth Union Juventus (Estonia), Youth Society for Peace and Development of the Balkans (Bulgaria) i Barcelona  Voluntària (Espanya).

Per més informació: Barcelona Voluntària Tel: 93 412 44 93 (Anna)
Email:
/


:: Últimes notícies
Convocatòria d'ajut de treball del Patronat Català Pro Europa 21.10.2004
Seminari dedicat a la resolució de conflictes a Palestina 19.10.2004
Trobada de joves sobre esports i jocs tradicionals 15.10.2004
Acord entre la Generalitat i l'INJUVE 14.10.2004
Estada de formació sobre Pau al Mediterrani 14.10.2004


©2002 Consell Comarcal del Barcelonès
Creat per Tucan I.T. & Creativos.cc