Esdeveniment de l'agenda

“Let's Chat” prepara un grup de debat sobre dones joves i drogues

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Drogues, dones, tallers
Tags: dones, drogues, tallers
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Altres
Dates de realització
Dilluns 9 de desembre de 2019, durant tot el dia
Descripció

Aquest 2019, “Let’s Chat, programa per a joves de gestió de riscos i plaers associats al consum de drogues” s’ha marcat com a objectiu donar veu a les dones joves d’entre 15 i 26 anys.

Per això, el 9 de desembre s’organitza un Focus Group per debatre i recollir les seves experiències i percepcions pel que fa al consum de substàncies psicoactives, així com per conèixer les seves vivències en relació als comportaments, els efectes, les pràctiques de consum o els riscos percebuts. Amb les aportacions del grup de noies i dones joves i amb les conclusions extretes, s’elaborarà un material preventiu.

Les sessions de discussió es duran a terme els dies 2 i 9 de desembre, de 18 h a 19.30 h, a l’Espai Jove Garcilaso (C/ Garcilaso 103, 08027, Barcelona).

Si ets noia i tens entre 15 i 26 anys, la teva veu és important. Volem conèixer la teva opinió! Apuntat al Focus Grup i “Let’s Chat”!

Més informació i inscripcions: letschatjoves@grupatra.org o 673 974 725

Per a més info, clica aquí.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.12.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove