Esdeveniment de l'agenda

20 Beques per a la realització de pràctiques en estudis europeus d'Arquitectura i 2 beques en la Fundació Metròpoli. Fundació Caixa d'Arquitectes.

Temàtica activitat del calendari: Europa, Pràctiques, arquitectura
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Dates de realització
Del dimarts 22 de gener de 2013 al dimarts 30 de abril de 2013
Descripció

20 Beques per a la realització de pràctiques en estudis europeus d'Arquitectura i 2 beques en la Fundació Metròpoli. Fundació Caixa d'Arquitectes:
Les beques pretenen donar als candidats la possibilitat de complementar mitjançant pràctiques professionals els coneixements adquirits durant la seva formació i contribuir a l'acostament entre els àmbits professional i acadèmic, facilitant l'accés dels beneficiaris a qualificats estudis d'Arquitectura.

Així mateix, el programa fomenta la mobilitat dins d'Europa, entenent-la com un factor enriquidor del desenvolupament personal. La pràctica es realitzarà, necessàriament, en un estudi d'Arquitectura situat en una comunitat autònoma diferent de la de residència o estudi del becari.

Existeixen dues modalitats de participació: expedient acadèmic i concurs. Pot optar-se per participar en una d'elles o en ambdues simultàniament. Es convoquen 10 beques per a cada modalitat.

Durant el període de pràctiques, la Fundació Caixa d'Arquitectes subvencionarà al becari amb una dotació econòmica de 7.000 euros (destinacions nacionals) i 9.000 euros (destinacions estrangeres), segons la ciutat de destinació assignada.

Informació complementària
Públic objectiu: 

Podran optar a la beca aquells estudiants d'Arquitectura i joves arquitectes que, a la data de finalització del lliurament de sol·licituds, reuneixin els següents requisits:

ESTUDIANTS:
a) Haver superat, en alguna Escola Espanyola d'Arquitectura, com a mínim, el 60% dels crèdits necessaris per obtenir el títol d'arquitecte.
b) Estar matriculat en el curs 2012/2013 en alguna Escola Espanyola d'Arquitectura.

ARQUITECTES:
Haver obtingut el títol d'arquitecte en alguna Escola Espanyola d'Arquitectura, després del 30 d'Abril de 2012.

Localització i contacteFundación Caja de Arquitectos
Informació addicional: http://fundacion.arquia.es/becas/Convocatoria/2013
Adreça electrònica de contacte: fundacion@arquia.es
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 22.01.2013
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove