Esdeveniment de l'agenda

36a edició del concurs escolar del Grup Social ONCE

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: concurs, premis
Temàtica activitat del calendari: concurs, inclusivitat, premi
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Premis i concursos
Dates de realització
Del dilluns 4 de novembre de 2019 al divendres 31 de gener de 2020
Descripció

El 36è concurs escolar del Grup Social ONCE ja és una realitat. Fins al 31 de gener de 2020, els centres educatius que s’hi vulguin adherir podran participar al certamen, una edició que posa l’accent en la creació d’una bandera i un himne inclusiu que ajudi a millorar el món en el que vivim. Sota el lema ‘ONCE upon a time. La mirada de tod@s’, fins a 2.000 mestres i 150.000 estudiants de tot l’Estat espanyol hi participaran.

La bandera i l’himne inclusius seran un element destacat ja que, quan acabi el curs, coincidiran amb el World Blindness Summit Madrid 2020, una trobada on es donaran cita més de 1.500 persones cegues, amb l’objectiu de fer de la gran metròpoli la capital del món de la ceguesa. L’objectiu del concurs no és un altre que normalitzar el món de les persones amb discapacitat.

Tant és així, que fins i tot els personatges de la sèrie animada ‘O Fologüers’, de la Fundació ONCE, han creat un episodi especial. El 36è concurs està obert a tots els centres educatius públics, concertats i privats que s’hi vulguin adherir, des de la Primària fins a Batxillerat, obert també a Formació Professional (FP) i alumnat amb necessitats especials.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.11.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove