Esdeveniment de l'agenda

5a edició del Premi Lluís Martí al Valor Social

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: concurs, premis, voluntariat
Temàtica activitat del calendari: Europa, Voluntariat, premi
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Europa
Dates de realització
Del dilluns 7 de octubre de 2019 al divendres 18 de octubre de 2019
Descripció

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha obert aquest dilluns la convocatòria de la 5a edició del Premi Lluís Martí al Valor Social, uns guardons que reconeixen la pràctica de la Responsabilitat Social (RS) entre les entitats federades de la FCVS on l’equip de voluntariat hi tingui una participació central.

Poden optar al Premi totes les entitats federades que incorporin l’enfocament transversal de l’RS en els seus programes, tant en actuacions pròpies i/o en xarxa amb d’altres entitats, com en actuacions realitzades en col·laboració amb una empresa externa.

El Premi consta d’una categoria catalana dotada amb 4.000 euros i tres categories locals de 1.500 euros cadascuna. Les entitats guanyadores seran escollides per un jurat constituït per persones expertes en empresa i RS, del Tercer Sector i de voluntariat.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 7.10.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove