Esdeveniment de l'agenda

6 projectes SVE a Suïssa, sostenibilitat, permacultura, circ, migracions, voluntariat i pau

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Pau, Permacultura, SVE, Voluntariat, circ, migracions, sostenibilitat, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimarts 1 de gener de 2019 al dimarts 31 de desembre de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 5 de setembre de 2018 al dijous 20 de setembre de 2018
Descripció

SCI Suïssa cerca voluntàries per a diferents projectes. Pots triar entre 6 projectes de llarga durada de diferents temàtiques a Suïssa: sostenibilitat, permacultura, circ, migracions, voluntariat i pau!

Si estàs interessat/ada en qualsevol d'aquests projectes escriu un correu amb el teu CV i una carta de motivació (en anglès) a longterm@sci-cat.org abans del 20 de setembre!

1) Eco-poble Sennrüti a Degersheim, Suïssa 
L'Eco-poble de Degersheim, un projecte integral de la comunitat que promou la vida sostenible, oferirà a 4 voluntaris/àries la possibilitat de participar en jardineria orgànica, guarderia, treballs de cuina, gestió d'esdeveniments, relacions públiques i construcció o rehabilitació ecològica. Els voluntaris seran encoratjats i recolzats en el desenvolupament de les seves pròpies idees, iniciatives i treball independent. L'objectiu és aprendre com i on poden contribuir a tots els aspectes de la vida comunitària. L'àrea comunitària Eco-Village es troba a prop d'un petit poble del cantó St.Gallen en un entorn rural.

2) Circ Lollyop a Lüen, Suïssa

El Circ Lollypop de Lüen és un circ viatger ben establert que treballa amb nens i joves amb l'objectiu d'animar els joves a desenvolupar la seva pròpia cultura juvenil ia adquirir més consciència. Un voluntari viatjarà amb el circ a Suïssa des de març fins a agost i realitzarà parades a moltes escoles de diversos cantons. Al final del SVE, el voluntari pot fins i tot tenir l'oportunitat d'acompanyar el circ a un país d'Europa de l'Est durant el mes de setembre (principalment amb minories daquest país), però aquest mes no serà part del SVE i s'organitzarà de forma independent entre el voluntari i el circ. Les tasques del circ varien des de la configuració de la carpa per animar els nens i ajudar-los amb totes les tasques relacionades amb el circ durant 6 mesos.

 

3) Centres d'asil a Valais, Suïssa
L'Oficina d'Asil del cantó de Valais proporciona diversos centres a la regió, on viuen els sol·licitants d'asil, treballen i obtenen educació durant el temps que esperen la resolució per obtenir un permís d'estada. L'Oficina d'Asil acollirà 3 voluntaris/àries que treballaran a "RADOS" el centre de refugiats menors no acompanyats a Sion. Una de les tasques dels dos centres serà ajudar a acompanyar els refugiats a les cites (és a dir, amb el metge/administracions), ajudar amb la cura de nens, donar suport a alguns treballs administratius i organitzar esdeveniments per als refugiats.

 

4) SCI Suïssa, Oficial de col·locació a l'oficina SCI de Berna

SCI Switzerland és una organització de pau que organitza 20 campanyes de treball amb 150 voluntaris internacionals cada any. 100 voluntaris de Suïssa participen cada any en campaments a l'estranger. Actualment a l'oficina hi ha 4 membres del personal que treballen a temps parcial i voluntaris SVE. La tasca principal és la col·locació de voluntaris a curt termini als camps de treball a Suïssa i a l'estranger. També participarà en la planificació i la publicació del camp de treball, ajudant al personal amb el disseny i la realització de tallers i caps de setmana.

5) Schloss Glarisegg, Steckborn, Suïssa
El projecte consisteix a treballar al jardí de permacultura de una comunitat d'aproximadament 35 adults i 15 nens, situada directament entre la riba d'un llac i un bosc i a prop de ciutats. Per obtenir més informació, visiteu:
- El lloc web del projecte: www.permakultur-bodensee.ch
- El lloc web de l'eco-poble: www.schloss-glarisegg.ch
- Experiències dels antics voluntaris de l'EVS: http://www.permakultur-bodensee.ch/european-voluntary-service-evs/

La major part del temps de treball dels/de les voluntaris/àries es desenvoluparà al jardí, sembrant, plantant, recollint, cuidant els ànecs i pollastres, etc.

 

6) Center of Unity Schweibenalp, Brienz, Suïssa

El Centre ofereix l'oportunitat d'experimentar la convivència, la construcció comunitària, la convivència entre nosaltres i la natura, així com la realització d'un negoci de seminaris conjuntament. La persona voluntària treballarà en les diferents àrees possibles: jardí de permacultura (herbes, vegetals, viver, llavors jardí); les tasques domèstiques, la cuina, el manteniment, i també se us animarà a tenir el vostre propi projecte.

 

Més informació: https://www.sci-cat.org/noticia/2215/fes-el-teu-evs-a-la-branca-suissa-de-lsci


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 5.09.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove