Esdeveniment de l'agenda

6a edició dels Premis Candi Villafañé

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Igualtat, concurs, discriminació, oportunitats, premi
Tags: concurs, igualtat, oportunitat, premis
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Solidaritat, Cooperació i Pau
Dates de realització
Del dijous 29 de novembre de 2018 al dilluns 31 de desembre de 2018
Descripció

6a edició dels Premis Candi Villafañé

L’Ajuntament de Lleida convoca la cinquena edició del Premi Candi Villafañé de projectes per a la promoció de la igualtat d’oportunitats i la no discriminació, de caràcter biennal i d’àmbit estatal.

Seran candidats al Premi aquells projectes i actuacions d’intervenció arreu de l’Estat espanyol que fomentin la igualtat d’oportunitats en diferents àmbits com: infància i adolescència, igualtat de gènere, gent gran, persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial, persones excloses socialment o amb risc d’exclusió, etc.

A qui s’adreça?
Oberta a totes les entitats del tercer sector d’acció social, de solidaritat, de cooperació al desenvolupament, així com fundacions, administracions locals, centres educatius i centres universitaris que presentin un projecte d’intervenció en igualtats d’oportunitats i que actuïn dins l’àmbit estatal.

Dotació: 5.000€

Termini de presentació:
31.12.2018

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 29.11.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove