Esdeveniment de l'agenda

Ajuts per a ens locals, entitats sense ànim de lucre i universitats

Tipus entrada al calendari: Adreçades a entitats
Temàtica activitat del calendari: Ajuts, prevenció, residus
Tags: ajuts, medi ambient, prevencio, subvencions
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 25 de juny de 2019 al divendres 19 de juliol de 2019
Descripció

L’Agència de Residus de Catalunya (ARC) ha convocat 200.000 euros en ajuts per a projectes de prevenció i preparació per a la reutilització de residus (PxR) municipals a ens locals, entitats sense ànim de lucre i universitats, per contribuir a assolir una gestió més sostenible i un estalvi de recursos naturals, i alhora donar compliment als objectius establerts a la normativa vigent.

120.000 euros es destinaran a finançar ens locals, per desenvolupar actuacions centrades en el foment de la planificació d'actuacions de prevenció de residus municipals i la seva implantació, així com el desenvolupament d'activitats de PxR. En concret, es podran elaborar plans locals de prevenció; donar suport a actuacions contra el malbaratament alimentari; fomentar la reutilització d’objectes; i impulsar el desenvolupament d’activitats de preparació per a la reutilització de residus.

L’agència atorgarà 80.000 euros a entitats sense ànim de lucre i universitats  per a projectes de prevenció del malbaratament alimentari i el foment de la reutilització d'objectes.

Per a més informació, clica aquí


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 25.06.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove