Esdeveniment de l'agenda

Ajuts (MOBINT - MIF 2019)

Temàtica activitat del calendari: Ajuts, estudiants, mobilitat
Tags: ajuts, estudiants
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Estudiants
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dijous 12 de setembre de 2019 al dilluns 16 de setembre de 2019
Descripció

Ajuts a la mobilitat internacional de l’estudiantat amb reconeixement acadèmic i a la mobilitat de l’estudiantat en el marc del Programa de millora i innovació en la formació de mestres de les universitats catalanes (MOBINT - MIF 2019)

Són ajuts a l'estudiantat de les universitats catalanes que hagin estat seleccionats o seleccionades per a una estada acadèmica de mobilitat, per tal de contribuir al finançament de les despeses que comporta la realització d’estudis en altres països.
S’estableixen tres modalitats d’ajuts:

  • Modalitat A: estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc del programa Erasmus+ (Erasmus), adreçada a l’estudiantat de les universitats catalanes. Aquesta modalitat està reservada als països que participen en el programa.
     
  • Modalitat B: estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc dels programes de mobilitat internacional, adreçada a l’estudiantat de les universitats catalanes.
     
  • Modalitat C: estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc del Programa de millora i innovació en la formació de mestres de les universitats catalanes.

En el marc de les relacions bilaterals en l’àmbit de l’Euroregió Pirineus Mediterrània, s’ha previst atorgar un ajut complementari per al foment i la promoció de la mobilitat adreçat a l’estudiantat de les universitats catalanes que cursi estudis en universitats de la regió francesa d’Occitània

Cal remarcar que no es pot obtenir l’ajut més d’una vegada al llarg dels estudis.

En cap cas no es pot optar a més d’una modalitat.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.09.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove