Esdeveniment de l'agenda

Ajuts per participar en projectes de cooperació de la Fundació Autònoma Solidària

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: UAB, convocatòria, cooperació
Temàtica activitat del calendari: UAB, cooperació, desenvolupament, subvencions
Tipus entrada al calendari: Estudiants
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dijous 29 de desembre de 2016 al diumenge 31 de desembre de 2017
Dates d'inscripció
Del dimecres 11 de gener de 2017 al divendres 31 de març de 2017
Descripció

La Fundació Autònoma Solidària obre la Convocatòria E2016-2017 del Fons de Solidaritat, destinada a subvencionar propostes en l’àmbit de la cooperació universitària al desenvolupament per part d’estudiants de la UAB.

Aquesta convocatòria té per objectiu promoure la participació de l’alumnat de la Universitat Autònoma de Barcelona en projectes de cooperació en països del Sud i d’educació per al desenvolupament vinculats a programes, accions o línies de cooperació universitària de professorat, investigadors/es i grups de recerca d’aquesta universitat.

Objecte de la convocatòria: Projectes i altres iniciatives de cooperació universitària en països del Sud i d’educació per al desenvolupament en què participin estudiants de la UAB.
Es valoraran especialment les propostes que estiguin vinculades a projectes de la UAB ja existents i els treballs de recerca de màster o relacionats amb estudis de doctorat.

Les bases reguladores de la convocatòria, així com els formularis de sol·licitud, ja es troben disponibles en aquest enllaç: http://www.uab.cat/web/cooperacio/fons-de-solidaritat/convocatories-1273820191166.html

Període per a la presentació de sol·licituds: 11 de gener - 31 de març de 2017.

L’equip tècnic de la FAS oferirà assessorament a les persones interessades. Per a més informació, podeu contactar amb l'Àrea de Cooperació i EpD al 93 581 40 41 o bé a fas.cooperacio@uab.cat.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 29.12.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove