Esdeveniment de l'agenda

Ajuts "Programa Reina Letizia para la inclusión"

Temàtica activitat del calendari: Ajuts, Formació, inclusió, subvencions
Tags: ajuts, subvencions
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Estudiants
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dijous 4 de juliol de 2019 al dilluns 5 de agost de 2019
Descripció

El Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social, a través del Real Patronato sobre Discapacitat, posa en marxa el ‘Programa Reina Letizia para la inclusión’, que comptarà amb un milió d'euros en ajudes a la formació. Les persones que vulguin participar en aquesta primera edició, tenen fins al pròxim 5 d'agost per a presentar les seves sol·licituds.

El programa consisteix en ajudes per a promoure la millora de les condicions formatives i professionals de les persones amb discapacitat de cara al pròxim curs 2019-2020. Es tracta de beques a estudiants i titulats universitaris que tinguin nacionalitat espanyola, residència legal a Espanya i una discapacitat legalment reconeguda igual o superior al 33%. L'objectiu del programa és facilitar els recursos econòmics i de suport necessaris perquè aquest col·lectiu pugui desenvolupar la seva activitat educativa i aconseguir unes majors taxes d'ocupabilitat.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 16.07.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove