Esdeveniment de l'agenda

Beca de cinema World Nomads a Tanzània

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Cinema, estranger, viatjar
Tags: beques, cinema, estranger, viatjar
Tipus entrada al calendari: Culturals
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dimecres 4 de juliol de 2018 al divendres 10 de agost de 2018
Dates d'inscripció
Del dimecres 4 de juliol de 2018 al divendres 10 de agost de 2018
Descripció

World Nomads busca a un/a aspirant a cineast de viatges, de qualsevol nacionalitat, per convidar-lo/a a un viatge de 12 dies per capturar la vida silvestre i les comunitats del Serengeti a Tanzània, sota la tutoria del realitzador de viatges professional Brian Rapsey.

Per sol·licitar aquesta beca, els/les participants hauran de realitzar una entrevista documental de 3 minuts, en anglès o amb subtítols en anglès, a un/a aventurer/a o viatger/a inspirador/a i explicar la seva història al voltant dels següents temes: valor, amabilitat o acceptació. El vídeo ha de pujar-se al YouTube o Vimeo i també cal incloure una carta de motivació fins a 1.500 caràcters. 

El/la guanyador/a guanyarà un viatge de 12 dies a Tanzania, incloent un taller de post-producció per editar la pel·lícula amb mentoría de Brian Rapsey. La beca també cobrirá el allotjament, manutenció i assegurança.

Data límit: 10 d’agost de 2018.

Més informació: https://www.worldnomads.com/create/scholarships/film/2018/


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.07.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove