Esdeveniment de l'agenda

Beca de residència artística a Atenes

Tags: art, audiovisuals, beques, estranger, medi ambient
Temàtica activitat del calendari: Art, Beques, Vídeo, estranger
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Culturals
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del dijous 6 de juny de 2019 al dissabte 15 de juny de 2019
Dates d'inscripció
Del dijous 6 de juny de 2019 al dissabte 15 de juny de 2019
Descripció

El Polyeco Contemporary Art Initiative (PCAI) anuncia el seu programa d'Artistes en Residència centrat en la interacció entre l'art contemporani i la consciència ambiental.
Durant la residència, l'artista seleccionat/da podrà realitzar investigacions, inspirar-se en llocs i instal·lacions locals de gestió de residus, interactuar amb científics implicats en el procés de tractament de residus, conèixer altres artistes visuals amb seu a Atenes, comissaris i experts en medi ambient i intercanviar idees i opinions.

L'objectiu de la residència és produir un vídeo (durada màxima 30') que es presentarà el proper any a les exposicions a Atenes i a l’estranger.

Data límit per presentar sol·licituds: 15 de juny de 2019.

Més informació: https://www.pcai.gr/news/pcai-residency-2019-open-call/?fbclid=IwAR3iz_ZB6HrsaNPMGXR6FEIpj8OC2H4Bj7GFqosLnJ-ZPHw9zuL2r53sSMU


Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.06.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove