Esdeveniment de l'agenda

Beques Agència Catalana de Turisme

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Pràctiques, estranger
Tags: beques, estranger
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Dates de realització
Del dimarts 10 de setembre de 2019 al dilluns 16 de setembre de 2019
Descripció

Des de l’Agència Catalana de Turisme han obert la convocatòria per incorporar 9 nous becaris a les seves Oficines de Promoció Turística.

Les sol·licituds es poden presentar fins al proper dilluns 16 de setembre.

L’objectiu d’aquestes beques és formar professionals qualificats en l’àmbit del sector turístic català i proporcionar-los una experiència que els permeti aplicar-la posteriorment en el desenvolupament de la seva carrera professional.

Aquesta 22a promoció compta amb 2 places per al centre de promoció de Frankfurt, 2 per al de Londres, 1 per al de Milà, 1 per al de París, 1 per al de Brussel·les, 1 per al de Nova York i 1 per al de Madrid. Per a més informació i presentació de sol·licituds consulteu aquest enllaç.

Per accedir a aquestes beques cal disposar, entre d’altres requisits, d’una titulació universitària oficial (grau, llicenciatura o diplomatura), tenir la nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea, tenir l’empadronament a Catalunya amb un mínim de dos anys, tenir el certificat de nivell de suficiència de català i de l’idioma/es oficial/s del país de destinació, no tenir cap deute amb l'Administració Pública i tenir un màxim de 30 anys.

La durada de les beques és d’un any (gener-desembre de 2020) amb possibilitat de prorrogar-les dotze mesos més, és a dir fins al desembre de 2021, amb excepció del centre de promoció de Nova York on no hi ha possibilitat de pròrroga. Pel que fa a la dotació econòmica, varia en funció de la destinació i oscil·la entre els 16.862 i els 32.450 euros.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 10.09.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove