Esdeveniment de l'agenda

Beques ampliació d'estudis del Banc d'Espanya

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Economia, Estudiar, estranger
Tags: Estudiar a l'estranger, beques, economia
Organitza: Oficina Jove del Barcelonès. Centre Europa Jove
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Dates de realització
Del divendres 25 de gener de 2019 al divendres 22 de febrer de 2019
Dates d'inscripció
Del divendres 25 de gener de 2019 al divendres 22 de febrer de 2019
Descripció

El Banc d'Espanya convoca cinc beques per a l'ampliació d'estudis a l'estranger i per a l'obtenció de titulacions de màsters oficials a Espanya durant el curs acadèmic 2019-2020. Aquestes 5 beques es destinaran a finançar l'ampliació d'estudis a l'estranger o a Espanya sobre temes d'economia, especialment sobre qüestions relatives a teoria macro i microeconòmica, economia monetària i financera, economia internacional i econometria. Com a novetat en aquesta convocatòria, aquestes ajudes es podran concedir directament per dos anys, sempre que els estudis sol·licitats per l'aspirant així ho requereixin, en cas contrari, es concediran per un sol curs acadèmic.

L'objectiu de les ajudes és fomentar la recerca i estudi de l'economia i reforçar el seu paper com a centre de promoció de la recerca econòmica. La convocatòria de Beques d'Ampliació d'Estudis del Banc d'Espanya es realitza de manera anual i està dirigida a titulats universitaris i alumnes de l'últim curs de la seva carrera que desitgin ampliar els seus coneixements en el marc econòmic mitjançant la realització d'uns estudis de postgrau oficials.

 

Més informació: https://www.bde.es/bde/es/secciones/convocatorias/Becas/

Sol·licitud (fins al 21/02/2019): https://www.bde.es/f/webbde/PER/convoca/be/ficheros/es/BINTERNET2019.pdf


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 25.01.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove