Esdeveniment de l'agenda

Beques ARGO per a pràctiques formatives a empreses de l'estranger

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, garantia juvenil
Temàtica activitat del calendari: Beques, garantia juvenil
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Dates de realització
Del dimecres 23 de abril de 2014 al dissabte 31 de desembre de 2016
Descripció

Amb l'objectiu de fomentar les pràctiques professionals en empreses de l'estranger, el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport ha anunciat l'obertura del programa ARGO, que concedirà 600 beques a titulats universitaris que realitzin pràctiques formatives.

La durada d'aquest període de pràctiques oscil·larà entre cinc i vuit mesos com a màxim, i els becaris podran triar empreses situades a Estats Units, Europa, Canadà o Àsia (Índia, Xina, Japó, Singapur o Corea del Sud).

L'objectiu d'aquestes beques és millorar l'ocupabilitat dels joves titulats espanyols, així com reforçar les connexions entre universitat i empresa, amb especial atenció al foment de les capacitats per a la iniciativa empresarial i l'autoocupació.

Amb aquestes beques, els joves titulats podran sufragar les seves despeses d'allotjament i manutenció al país de destinació, a través d'una dotació econòmica mensual que oscil·larà entre els 480 euros (per a països de l'Est d'Europa, com Albània o Hongria), i fins a 1.300 euros per a titulats que triïn com a destinació Estats Units.

Per poder sol·licitar aquestes ajudes és necessari: estar en possessió d'una titulació universitària que s'hagi obtingut durant els tres últims anys en una universitat espanyola; tenir menys de 35 anys i domini de l'idioma del país en el qual sol·licitin les seves pràctiques. No podran presentar-se a aquesta convocatòria aquells que ja hagin gaudit amb anterioritat d'una beca de mobilitat atorgada pel Ministeri d'Educació.

Els interessats a participar en aquesta convocatòria podran inscriure's durant els tres anys de vigència que té el programa, a través de la pàgina web del Ministeri d'Educació. Aquestes ajudes s'aniran concedint de forma contínua durant els tres anys de durada del programa.

En la selecció de candidats, es tindrà en compte la nota mitjana de l'expedient acadèmic, el currículum vitae del candidat, el domini de l'idioma del país de destinació, així com l'adequació del període de mobilitat del sol·licitant amb el qual li requereix l'empresa.

Clica aquí per a més informació.

Localització i contacteMinisteri d'Educació, Cultura i Esport
Informació addicional: http://www.becasargo.es/inicio/

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.04.2014
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove