Esdeveniment de l'agenda

Beques Balsells enginyeria als EEUU - Generalitat de Catalunya

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Doctorat, EEUU, Enginyeria, Màster
Tags: doctorat, estranger, màster, tecnologia
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Generalitat Catalunya
Dates de realització
Del divendres 17 de març de 2017 al dijous 6 de abril de 2017
Dates d'inscripció
Del divendres 17 de març de 2017 al dijous 6 de abril de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 17/03/2017 al 06/04/2017
 

S'obre la convocatòria per a la concessió de les beques Balsells-Generalitat de Catalunya en col·laboració amb la Universitat de Boulder Colorado per cursar estudis de màster o doctorat en l'àmbit de l'enginyeria (BBC), d'acord amb les bases reguladores aprovades per l'Ordre EMC/34/2017, de 8 de març.

S'estableixen dues modalitats de beques:

  • Modalitat A: tres beques per cursar estudis de primer any de màster o de doctorat en l'àmbit de l'enginyeria al College of Engineering and Applied Science (CEAS) (BBC-PG).
  • Modalitat B: tres beques de renovació per cursar estudis de segon any de màster o de doctorat en l'àmbit de l'enginyeria al CEAS (BBC-R).

Les beques tindran una durada de 12 mesos ininterromputs, per al curs acadèmic 2017-2018.

Requisits

Poden sol·licitar aquesta modalitat les persones que compleixin els tres requisits següents:

  • a) Tenir nacionalitat espanyola o de qualsevol estat membre de la Unió Europea i haver residit de forma continuada a Catalunya, com a mínim, durant els dotze mesos immediatament anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.
  • b) Haver obtingut el títol de llicenciatura, enginyeria, grau o equivalent, en els últims sis anys, en una universitat del sistema universitari català o haver obtingut el títol en una universitat de la Unió Europea. En aquest segon cas, és necessari haver iniciat els tràmits per homologar el títol, si escau, i acreditar una residència continuada a Catalunya durant un període mínim de 10 anys.
  • c) Haver estat admeses en el CEAS de la Universitat de Boulder Colorado per cursar els estudis corresponents de màster o doctorat per al curs 2017 a 2018.

Dotació

La beca cobreix la matrícula, les taxes acadèmiques, el 70% de l'assegurança mèdica i una assignació mensual de 2.125 dòlars EUA, a més d'una ajuda complementària per a desplaçament d'1.500 dòlars EUA. El beneficiari es farà càrrec del 30% restant de l'assegurança mèdica. El cost global de cadascuna de les beques de màster o de doctorat (modalitats A i B) és de 63.500 dòlars EUA. Aquest import inclou l'ajuda complementària per a desplaçament.
 

Més informació i inscripcions aquí.

 


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 20.03.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove