Esdeveniment de l'agenda

Beques Balsells - Generalitat de Catalunya, estudis master agroalimentari a EEUU

Temàtica activitat del calendari: Beques, EEUU, Màster, agroalimentari
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, màster
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Generalitat Catalunya
Dates de realització
Del divendres 17 de març de 2017 al dijous 6 de abril de 2017
Dates d'inscripció
Del divendres 17 de març de 2017 al dijous 6 de abril de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 17/03/2017 al 06/04/2017
 

S'obre la convocatòria per a la concessió de les beques Balsells-Generalitat de Catalunya en col·laboració amb la Universitat de Califòrnia, Davis, per cursar estudis de primer any de màster en l'àmbit agroalimentari (BBD), d'acord amb les bases reguladores aprovades per l'Ordre EMC/34/2017, de 8 de març.

L'objecte d'aquesta convocatòria és atorgar dues beques per cursar estudis de primer any de màster a la Universitat de Califòrnia, Davis, per al curs 2017-2018, en algun dels següents àmbits:

  • Enginyeria de sistemes biològics.
  • Ciència i tecnologia dels aliments.
  • Viticultura i enologia.

Requisits

Poden sol·licitar aquesta modalitat les persones que compleixin els tres requisits següents:

  • a) Tenir nacionalitat espanyola o de qualsevol estat membre de la Unió Europea i haver residit de forma continuada a Catalunya, com a mínim, durant els dotze mesos immediatament anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.
  • b) Haver obtingut el títol de llicenciatura, enginyeria superior, grau o equivalent, en els últims sis anys, en una universitat del sistema universitari català o haver obtingut el títol en una universitat de la Unió Europea. En aquest segon cas, és necessari haver iniciat els tràmits per homologar el títol, si escau, i acreditar una residència continuada a Catalunya durant un període mínim de 10 anys.
  • c) Haver estat admeses a la Universitat de Califòrnia, Davis per cursar els estudis corresponents de màster per al curs 2017-2018.

Més informació i inscripcions aquí.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 20.03.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove