Esdeveniment de l'agenda

Beques Balsells-Generalitat de Catalunya / University of Califòrnia d'enginyeria

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Califòrnia, EEUU, Enginyeria, Màster
Tags: beques, estranger, màster
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Generalitat Catalunya
Dates de realització
Del dimecres 27 de abril de 2016 al dissabte 14 de maig de 2016
Descripció

Període d'inscripció del 27/4/2016 al 14/5/2016

El programa de beques Balsells-Generalitat de Catalunya amb la University of California, Davis, té el seu origen al programa de beques en l'àmbit de l'enginyeria iniciat en 1996 en la University of California, Irvine per iniciativa de Pere Balsells, empresari català establert a Califòrnia. Posteriorment, l'any 2009 es va establir un nou programa de beques Balsells-Generalitat de Catalunya, també en l'àmbit de l'enginyeria, en col·laboració amb la University of Colorado Bould.

Convocatòria de les beques Balsells-Generalitat de Catalunya en col·laboració amb la University of Califòrnia, Davis per cursar estudis de màster en l'àmbit agroalimentari (BBD).

S'estableixen dues modalitats de beques:

  • Modalitat A: dues beques per cursar estudis de primer any de màster relacionats amb els àmbits d'enginyeria de sistemes biològics, ciència i tecnologia dels aliments o viticultura i enologia, en la University of Califòrnia, Davis.
  • Modalitat B: una beca de renovació per cursar estudis de segon any de màster relacionats amb els àmbits d'enginyeria de sistemes biològics, ciència i tecnologia dels aliments o viticultura i enologia, en la University of Califòrnia, Davis.

Les beques tindran una durada de dotze mesos ininterromputs, per al curs acadèmic 2016-2017.

Dotació

La beca cobreix el cost de la matrícula, les taxes acadèmiques, el segur metge i una assignació mensual de 2.000 dòlars EUA, a més d'una ajuda complementària per a desplaçament d'1.500 dòlars EUA. El cost global de cadascuna de les beques de màster (modalitats A i B) és de 63.500 dòlars EE.UU; aquest import inclou l'ajuda complementària per a desplaçament.

Més informació

Ordre EMC/84/2016, de 10 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores i s'obre la convocatòria per a la concessió de les beques Balsells-Generalitat de Catalunya en col·laboració amb la University of California, Davis, per cursar estudis de màster en l'àmbit agroalimentari (BBD). DOGC 26 d'abril de 2016

Les sol·licituds i la documentació annexa per a cadascuna de les modalitats de beca a les quals es vulgui optar es presentaran preferentment per mitjans electrònics a través de la pàgina web de Tràmits gencat http://tramits.gencat.cat.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.05.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove