Esdeveniment de l'agenda

Beques Banc d'Espanya de formació i recerca en el Museu del Prado

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Investigació
Tags: beques, investigació
Tipus entrada al calendari: Investigació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 5 de novembre de 2019 al dilluns 25 de novembre de 2019
Descripció

Convocatòria de dues beques del Museu Nacional del Prado que contribueixin a la formació d'investigadors i especialistes en les següents disciplines:

  • Conservació de Pintura Flamenca i Escoles del Nord fins a 1.700: La beca es destinarà a la formació en relació a les diferents tasques i projectes de l'Àrea conservació de Pintura Flamenca i Escoles del Nord, amb especial dedicació a la recerca.
  • Conservació de Col·lecció de Marcos: La beca es destinarà a formació en tasques relatives a la recerca, ordenació, documentació i catalogació de la col·lecció de marcs del Museu del Prado.

Cadascuna de les beques tindrà una durada de dotze mesos consecutius. La quantia total de cadascuna de les beques es fixa en 20.000 euros.

Les sol·licituds es presentaran, en el termini de quinze dies hàbils a comptar des de l'endemà al de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Per a més info, clica aquí.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.11.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove