Esdeveniment de l'agenda

Beques Chevening per estudiar al Regne Unit

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Estudiar, Màster, Regne Unit
Tags: Estudiar a l'estranger, màster
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dijous 8 de setembre de 2016 al dimarts 8 de novembre de 2016
Descripció

El Ministeri d'Afers exteriors i la Commonwealth, en col·laboració amb altres organitzacions,  llancen les beques internacionals Chevening per a estudiants amb un alt potencial acadèmic, amb la finalitat de formar a futurs líders i professionals capaços de construir relacions positives amb Regne Unit.
Les beques són per estudiar un màster en una Universitat de Regne Unit, i cobreixen les despeses de matrícula, un subsidi mensual, el bitllet d'avió i despeses addicionals relacionades que puguin tenir els candidats seleccionats.

Requisits:

  • Presentar tres opcions de màster a Regne Unit. Optatiu i valorable: oferta d'una Universitat del Regne Unit per cursar un màster al seu campus.
  • Certificat d'idiomes nivell CAE – Advanced. Vàlid Cambridge English, IELTS, TOEFL, Trinity College i Pearson PTE.
  • Almenys dues cartes de referència escrites per professionals de l'àmbit del que se sol·licita el màster (aquestes cartes han d'estar escrites en anglès).
  • Experiència professional d'entre 2 i 7 anys

La presentació de sol·licituds es pot fins al 8 de novembre de 2016. El procés de selecció s'estendrà durant els següents mesos, amb la finalitat de poder començar durant el curs lectiu 2017-18.

Font: CEXT

Localització i contacteInformació addicional: http://www.chevening.org/welcome-to-chevening

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.09.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove