Esdeveniment de l'agenda

Beques de col•laboració al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Fins 27/10)

Temàtica activitat del calendari: Beques, Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Estudiar, Pràctiques, beca
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 1 de octubre de 2012 a les 10:00 al dissabte 27 de octubre de 2012 a les 14:00
Descripció

Es convoquen 10 beques de col•laboració per desenvolupar estudis, treballs i tasques d’assistència i suport relacionades amb els diferents àmbits d’actuació del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

Per a la convocatòria de l'any 2012 es convoquen 10 beques

  • 5 de formació
  • 3 d'investigació
  • 1 de gestió econòmica i administrativa
  • 1 de biblioteconomia i catalogació

Termini

El darrer dia per presentar les sol•licituds és el dia 27 d’octubre de 2012.

Trobareu més detalls de la convocatòria aquí
 

Informació complementària
Públic objectiu: 

A qui van dirigides?

Beques de col•laboració en tasques de formació: als estudiants de les universitats de Catalunya que estiguin cursant el graduat en criminologia, el darrer curs de les diplomatures, el segon cicle de les llicenciatures o que s'hagin llicenciat l'any de la convocatòria en psicologia de les organitzacions, pedagogia, psicopedagogia, sociologia, dret o qualsevol altra que sigui d'interès per a l'organització.

Beques de col•laboració en tasques d'investigació: als estudiants de les universitats de Catalunya que estiguin cursant el graduat en criminologia, el darrer curs de les diplomatures, el segon cicle de les llicenciatures o que s'hagin llicenciat l'any de la convocatòria en psicologia de les organitzacions, pedagogia, psicopedagogia, sociologia, dret o qualsevol altra que sigui d'interès per a l'organització. També hi tenen accés els estudiants de tercer i quart dels títols de grau i de màster o postgrau oficials dels àmbits de formació assenyalats anteriorment.

Beques de col•laboració en gestió econòmica i administrativa: als estudiants de les universitats de Catalunya que estiguin cursant el darrer curs de la diplomatura en gestió i administració pública, el segon cicle de les llicenciatures o que s'hagin llicenciat l'any de la convocatòria en economia, ciències empresarials, ciències polítiques i de l'administració, matemàtiques, protocol, cicles formatius superiors d'administració o qualsevol altra que sigui d'interès per a l'organització.

Beca de col•laboració en tasques de biblioteconomia i de catalogació: als estudiants de les universitats de Catalunya que estiguin cursant el grau d'informació i documentació, la diplomatura de biblioteconomia i documentació o llicenciatura en documentació. També podran sol•licitar la beca els graduats, llicenciats i diplomats en alguna d'aquestes especialitats  que hagin obtingut el grau, la diplomatura i/o llicenciatura en els dos anys anteriors a la data de la publicació de la convocatòria.

Localització i contacteInformació addicional: http://bit.ly/pmDimt
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.10.2012
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove