Esdeveniment de l'agenda

Beques de formació sobre comunicació institucional, interna i externa del Senat

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Formació
Tags: beques, formació
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del divendres 20 de setembre de 2019 al dilluns 7 de octubre de 2019
Descripció

Es convoquen 3 beques de formació sobre comunicació institucional, interna i externa, dirigides a joves titulats que desitgin especialitzar-se en aquest camp.

La formació serà bàsicament pràctica, mitjançant la participació en les tasques pròpies del Departament de Mitjans de comunicació de la Direcció de Relacions Institucionals de la Secretaria General del Senat.

D'aquestes beques es reservarà una per a la seva concessió entre persones amb discapacitat de grau igual o superior al 33% per cent sempre que reuneixin els requisits establerts en la base tercera de la convocatòria i acreditin, en els termes establerts en la base quarta, l'indicat grau de discapacitat. En el cas que aquesta beca no quedés coberta, acreixerà al torn lliure.

Les beques s'atorguen amb una durada d'un any (des de l'1 de gener fins al 31 de desembre de 2020) i consistiran en dotze pagaments per mesos vençuts de 900 euros bruts.

Les beques són improrrogables i incompatibles amb qualsevol altra beca concedida per al mateix període, així com amb l'acompliment de qualsevol activitat laboral. La concessió i gaudi de la beca no suposarà vinculació laboral o funcionarial de cap mena entre el becari i la Cambra.

El termini per a presentar les sol·licituds començarà l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado i finalitzarà a les 24:00 hores del dia 7 d'octubre de 2019. 

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 25.09.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove